Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke

4,9 102 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
377 890 Ft

Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke

A telefon funkciói

147 mm

Samsung Galaxy S24 mobiltelefon

70,6 mm

Samsung Galaxy S24 mobiltelefon

7,6 mm

Telefon tömege: 167 g

Samsung Galaxy S24 okostelefon

6,2"

képátló

Samsung Galaxy S24 okostelefon

Android 14

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy S24 okostelefon

4 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Samsung Galaxy S24 okostelefon

1× Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Samsung Galaxy S24 okostelefon

70,6 × 147 × 7,6 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Samsung Galaxy S24 okostelefon

256 GB

belső memória

Samsung Galaxy S24 okostelefon

50 + 12 + 10 Mpx

kamera

Samsung Galaxy S24 okostelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Samsung Galaxy S24 okostelefon

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy S24 okostelefon

167 g

telefon tömege

Samsung Galaxy S24



Egyszerűen menő

Ismerd meg az új Galaxy S24 okostelefonokat, amelyek bevezetnek a mesterséges intelligencia új világába a Galaxy AI-jal. Egyszerűen menő! A Galaxy S24 kijelzőmérete 6,2 hüvelyk, ami 0,1 hüvelykkel nagyobb, mint a Galaxy S23 esetében. Az elődökhöz képest a Galaxy S24 4000 mAh (tipikus) akkumulátorral rendelkezik, ami 100 mAh-rel több, mint a Galaxy S23.


Megérkezett a Galaxy AI

Üdvözlünk a mesterséges intelligencia új korszakában! A Galaxy S24 készülékkel a kezedben a kreativitás, produktivitás és lehetőségek egészen új tárháza nyílik meg előtted - kezdve az életed egyik legfontosabb eszközével, a telefonoddal. A Galaxy S24 számos alkalmazásban használ mesterséges intelligenciát (AI). Például a kamera az AI Zoom funkciót alkalmazza a jobb zoomos fényképek készítéséhez. A Fotósegéd AI-t használ ahhoz, hogy kitöltse a háttérteret, és mozgassa, átméretezze vagy törölje a tárgyakat. Az Élő fordítás lehetővé teszi, hogy más nyelveken kommunikálj telefonon keresztül.



Karikázz és keress

Keress úgy, mint még soha a Karikázz és keress funkcióval! Egyszerűen karikázz be egy tárgyat a Google keresési eredményeinek megjelenítéséhez. Ez egy új vizuális módja annak, hogy megtaláld, amit keresel.
 


Élő fordítás. A kommunikáció legkönnyebb módja

Kérj gyors fordítást a következő telefonhívásod alkalmával! Ez így van, az AI segít az idegen nyelvű kommunikációban, miközben telefonon beszélgetsz, és képzeld, még az üzenetküldésnél is működik! A telefonhívás fordítása valós időben történik. A párbeszéd két nyelven szöveges beszélgetésként jelenik meg a képernyőn. Készen állsz rá, hogy saját személyi asszisztensed legyen? Rögzítsd a hangodat, és az AI lejegyzi, szöveggé alakítja, majd intelligensen összefoglalja! Ez nem minden: még nyelvi fordításokat is végez.
*Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account fiókba történő bejelentkezés. A Live Translate csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk. A Jegyzetsegéd használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. Karakterkorlátozás érvényes. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

AI segédlet a jobb fényképért

A Galéria alkalmazás felületén a fotó alján különböző szerkesztési lehetőségeket tartalmazó gombok jelennek meg. Az egyik eszköz lehetővé teszi a háttérben lévő tárgyak eltávolítását. Egy másik eszköz elhomályosítja a hátteret. Hozz létre a hibából remekművet - használd a Szerkesztési javaslatot! Minden alkalommal, amikor fényképezel, és átváltasz a Galériába, okos javaslatokat kapsz, amellyel javíthatsz fotóidon, például eltávolíthatod a felesleges tárgyakat vagy hozzáadhatsz háttérelmosást a képeidhez. Most könnyedén tökéletesítheted a fényképeidet, biztosítva, hogy minden kép ragyogóan sikerüljön! De ez még nem minden, még ha nem is sikerült elkapnod azt a felvételt, amit szerettél volna, az AI képszerkesztő segítségével be tudod tölteni a hátteret, és el tudod tüntetni a nem kívánt tárgyakat.
*Az AI képszerkesztő használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account bejelentkezés. Az AI képszerkesztő használata akár 12 MP-re átméretezett fényképeket is eredményezhet. Egy látható vízjel kerül a kép kimenetére a mentéskor, ami jelzi, hogy a képet AI generálta. A generált kimenet pontosságát és megbízhatóságát nem garantáljuk.

Mega-megapixelek

Egy igazi pixel-erőmű, amely nem fog cserbenhagyni. Készíts bármikor magas felbontású képeket, amelyek kétségtelenül kiállják az idő próbáját! Legyen szó önarcképről, széles látószögű fotókról vagy zoomolásról - a kamera lehetővé teszi, hogy tökéletes felbontású felvételt készíts. Csak nyomd meg a felvétel gombot, hogy megörökítsd a pillanatot úgy, ahogy van! A továbbfejlesztett ProVisual motor magas felbontású érzékelővel párosul, hogy színes, éles és tiszta videókat készíthess vele.



Fotózz távolabbról. Akár a sötétben is

Készíts világos, színes, tiszta fényképeket még sötét környezetben is az AI képfeldolgozó segítségével! Végre itt vannak azok a portrék, amelyekről álmodoztál. Zoomolj kétszeresen, vagy akár háromszorosan - tényleg nem számít. Minden távolságból olyan tiszta képet kapsz, mintha nappal lenne, még akkor is, ha technikailag éjszaka van.




Zoomolj bele!

Ugorj egyszeresről kétszeresre vagy akár háromszorosra! Az AI gondoskodik róla, hogy a képek magas minőségűek legyenek: élénkek, tiszták és rendkívül élesek, anélkül, hogy sok részlet elveszne. Készíts lenyűgöző felvételeket élénk részletekkel nagyobb távolságról, mint korábban! Kerülj közelebb a történésekhez és készíts még jobb részletességű képet az új AI Zoom megoldás segítségével! Az új Super HDR frissítésünkkel életszerű felvételeket készíthetsz úgy, ahogy látod, az előnézettől a közzétételig. Még akkor is működik, amikor Instagrammal fotózol.



Armor Alumíniummal megerősítve

A csúcsminőségű alumínium biztosítja, hogy készüléked ne csak tartós legyen, hanem minden kalandra készen álljon. A rozsdamentes acélhoz képest könnyebb, és az új, továbbfejlesztett Armor Alumínium pedig védelmet nyújt számodra. Az IP68-as por- és cseppállóságnak köszönhetően nem kell tartanod a beázástól sem! A Föld legértékesebb ásványai inspirálták ezeket a lenyűgöző színeket, amelyek eléd tárják a természet erejét. Minden szín – Kobaltlila, Borostyánsárga, Ónixfekete és Márványszürke – kristálytiszta üzenetet közvetít.

Bírja. És még tovább. És még tovább.

A Galaxy S24 okos akkumulátorral rendelkezik, amely több játékidőt biztosít számodra, kiváló megtekintési élménnyel párosítva. Nézd meg a videókat akár 28 - 29 órán át. Hallgasd a zenét akár 72 - 78 órán át. Erősebb Vapor Chamber. Ez az új és továbbfejlesztett hőelvezető rendszer segít abban, játékod optimális teljesítményt nyújtson. A legújabb Párakamra nagyobb, mint valaha, integrált folyadéktípusú hőátadó anyaggal ellátva.


Van új a nap alatt: Csúcstechnológiás, adaptív mobil kijelző

Emeld új szintre a játékodat ezzel a hatalmas képernyővel! A Galaxy S24 6,2 hüvelykes FHD+ kijelzője az eddigi legnagyobb kijelzőméretet és ultra vékony keretet biztosítja számodra. Ezáltal lenyűgöző megtekintési élményt nyújt, több képernyőterülettel. Ráadásul a Láthatóság javító segítségével mindkét kijelzőn optimális színeket és kontrasztot kaphatsz.

*Bizonyos Samsung AI funkciók használatához be kell jelentkezni a Samsung fiókba. A Samsung nem tesz semmilyen ígéretet és nem vállal felelősséget a mesterséges intelligencia által előállított eredmények pontosságára, teljességére vagy megbízhatóságára vonatkozóan. Egyes AI szolgáltatások használatáért szolgáltatási díjat kell fizetni.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,2"
Kijelző felbontása 2340 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex)
Beépített AI funkciók Fotószerkesztés (AI), Kép/szöveg szerinti keresés (AI), Szinkronfordítás (AI), Jegyzetelés (AI), Webböngésző asszisztens (AI), Szövegasszisztens (AI)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Magasság 147 mm
Szélesség 70,6 mm
Mélység 7,6 mm
Súly 167 g
Szín Szürke

Kijelző

Kijelző mérete 6,2 " (15,75 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 2 600 Nits
Előlapi kamerasziget formája Csepp

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 10 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 10 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Samsung Exynos 2400

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24
Kód:  HSAMO0259c1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SM-S921BZAGEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15