Oldal frissítése

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen fehér

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen fehér

Megkönnyítenéd és hatékonyabbá tennéd az érintőképernyős készülékkel való munkavégzést? Ez a célszerű Samsung stylus nem képes multi-touch gesztusok végrehajtására, viszont az ujjal ellentétben pontos munkát tesz lehetővé. Aktív technológiájának köszönhetően olyan további funkciókat is biztosít, mint pl. Bluetooth, nyomásérzékelés, programozható gomb és cserélhető hegy, így nemcsak az érintőképernyős eszköz vezérlésére szolgál, hanem írásra, rajzolásra, fotószerkesztésre és egyéb tevékenységekre is. A kiegészítő funkciókhoz elem szükséges. Ezen Samsung érintőceruza nagyszerű segítség a mindennapi érintőképernyős munkához.

Érintőceruza Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen fehér Képernyő
Érintőceruza Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen fehér PLA

A hasznos Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen fehér stylus pen jelentős paraméterei

  • A célszerű Samsung aktív stylus pen pontosabb irányítást biztosít az érintőképernyős eszköz felett, mint az ujjal történő vezérlés
  • Ez egy telefonhoz használatának megkönnyítésére tervezett stylus
  • Android operációs rendszert használ a működéséhez
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont segítségével kiváló munkát végezhetsz
  • A hegy anyaga: műanyag
  • Ez az érintőceruza reagál a kifejtett nyomásra
  • A programozható gomb könnyen beállítható és személyre szabható
  • A Bluetooth technológia gondoskodik a kapcsolatról
  • Cserélhető hegy
  • A praktikus Samsung stylus mérete: 105,1 × 0,7 mm (hossz × átmérő)
  • Súly: 3 g

Samsung érintőceruza - kényelem munka közben

Ez a praktikus Samsung stylus telefonhoz típusú kapacitív képernyős eszközökhöz alkalmas, és tökéletesen szimulálja a klasszikus papíron való munkát. Android operációs rendszerrel kompatibilis. A nagyszerű 4096 nyomáspont a legfinomabb érintést is képes rögzíteni, így hozzájárul pontos munkához. A hegy anyaga műanyag.

Utazásbarát méret

A praktikus Samsung stylussal különösen értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. Az érintőtoll pontosan érzékeli a nyomást, amit rá gyakorolsz, amikor írsz vagy rajzolsz. Ez lehetővé teszi, hogy különböző vastagságú vonalakat rajzolj. A finom nyomás vékony vonalat húz, erősebb nyomásra pedig vastag vonal jön létre. Használata során értékelni fogod a programozható gombot is a kényelmes vezérlés érdekében. A készülékhez való csatlakozást a Bluetooth technológia biztosítja. Remek választás mindazok számára, akik kreatívan szeretnék használni készüléküket rajzolásra, írásra, szövegkiválasztásra és játékra. A cserélhető hegy lehetővé teszi, hogy a stylust a mindennapi igényekhez igazítsd. Ezen Samsung stylus mérete: 105,1 × 0,7 mm (hossz × átmérő). A termék tömege 3 g.

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Telefonhoz
Kompatibilitás Android

Hegy

Technológia Aktív
Nyomáspontok száma 4 096
Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Funkciók Bluetooth, Nyomásérzékelés, Programozható gomb, Cserélhető hegy

Méret & súly

Hossz 105,1 mm
Átmérő 0,7 mm
Súly 3 g
Kód:  WR6121a16
Termékszám:  EJ-PS908BWEGEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10