Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G fekete

4,9 27 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G fekete

A telefon funkciói

164,8 mm

77,2 mm

8,1 mm

Telefon súlya: 214 g

6,9"

képátló

Android 10.0

operációs rendszer típusa

4 500 mAh

akkumulátor-kapacitás

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

77,2 × 164,8 × 8,1 mm

telefon méretei (Szé × Ma× Va)

256 GB

belső memória

108 + 12 + 12 Mpx

fényképezőgép

LTE

leggyorsabb internet

1 TB Micro SDXC

memóriakártya-foglalat

214 g

telefon súlya

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G - munkához és szórakozáshoz tervezett powerphone



Okos számítógép a zsebedben


Megérkezett a Samsung legnagyobb teljesítményű, prémium Galaxy Note20 Ultra 5G okostelefonja, továbbfejlesztett S Pen érintőceruzával, elegáns, fényes kivitelben, fekete színben. A fényűző, 6,9"-es Dynamic AMOLED 2X Infinity-O kijelző kristálytiszta és ragyogó színekkel kápráztat el. A négy darab csúcsminőségű kamera, a professzionális videók 8K felbontásban történő felvétele, a vezeték nélküli Samsung DeX megoldás vagy a konzolos játék közvetlenül a mobiltelefonon sok játékos számára szerez örömet. A fantasztikus mobil asszisztens nem csak egész napi munkádban partner, hanem a szórakozásban is - mindig készen áll a legigényesebb feladatokra is.



Szuper sima kép adaptív kijelzővel

A legmagasabb fényerejű, akár 1500 nites kijelző lélegzetelállító színvilágosságot és maximálisan kényelmes olvashatóságot eredményez. A dinamikusan szabályozható frissítési gyakorisággal (1 ~ 120Hz) nem csak energiamegtakarítást és hosszabb akkumulátor-élettartamot érhetsz el, hanem elképesztő simaságot nyújt a kedvenc webhelyeidnek vagy videóidnak a görgetésénél is. A Galaxy Note20 Ultra 5G intelligensen képes észlelni a tevékenységeidet, és eszerint szabályozza a kijelző frekvenciáját, hogy több energia maradjon a későbbre. A legmagasabb szintű érintési érzékenység hihetetlenül természetes érzetet biztosít az S Pen tollal való írás közben.



Mobiltartalom a számítógépen

Az adatok kezelése és mozgatása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G praktikus csatlakozással rendelkezik, amelynek köszönhetően megjelenítheted a mobilalkalmazásokat a számítógépen vagy táblagépen. Függetlenül attól, hogy fontos munkadokumentumokat vagy nyaralásról készült fényképeket kell-e másolnod, csak húzd át őket, és a fájlok azon az eszközön lesznek, ahol szükséged van rájuk.



Javított, akár négyszer gyorsabb S Pen érintőceruza

Az előző modellhez képest a továbbfejlesztett S Pen válaszsebessége hihetetlen - mindössze 9 milliszekundum. Úgy érzed majd, mintha valódi toll lenne a kezedben, lenyűgöző pontosságot és fantasztikus folyamatosságot fogsz tapasztalni rajzolás közben. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a tökéletes tapadást, és többfunkciós használata nem csak jegyzetek készítésekor tesz majd jó szolgálatot, hanem például a mobiltelefon vezérlőjeként Bluetooth-on keresztül.


Xbox gaming közvetlenül a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G készülékben

Most már nagyszabású Xbox konzolversenyeket indíthatsz a Galaxy Note20 Ultra 5G készüléken. A nagy teljesítményű processzor, a továbbfejlesztett hűtőrendszer, az integrált Wi-Fi 6 és az érzékeny, 120 Hz-es kijelző segít a soha nem látott szintek elérésében. A Galaxy Note20 Ultra 5G segítségével felgyorsíthatod kedvenc játékaid betöltését, optimalizálhatod az akkumulátor teljesítményét, a Wi-Fi-t és az audió késését, és amikor csatlakoztatod a Moga XP5-X Plus játékvezérlőt, teljes felszerelést kapsz a maximális játékélményhez az okostelefonodon.




Fókuszálj a professzionális felvételekre és videókra

Olyan felszerelést kapsz, amellyel még egy profi YouTuber sem szégyenkezik. A Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G számos praktikus funkciót rejt magában, amelyek segítenek a tökéletes hanggal rendelkező, legélesebb videók elkészítésében. Használd ki a 5x-ös optikai zoom, valamint az 50x-es Super Resolution Zoom előnyeit, és játssz dinamikus zoom effektusokkal, valamint a változó zoom sebességgel közvetlenül a felvétel során. Az integrált lézerfókusznak köszönhetően a keresőt arra a tárgyra összpontosíthatod, amelyet a felvételek során előtérbe szeretnél helyezni. Az autofókuszos, 10 megapixeles szelfilencsének köszönhetően minden önarckép már az első alkalommal tökéletes lesz. Emellett összesen három mikrofon gondoskodik a stúdióminőségű hangzásról - amelyek közül az egyik közvetlenül a kamerák mellett helyezkedik el a még pontosabb hangfelvétel érdekében.



Fényt visz minden egyes felvételbe

A Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G nonabinning technológiát használ, amelynek köszönhetően 9 képpontot egyesít egyetlen pontba, ami jól látható és jó minőségű fényképeket eredményez még nagyon gyenge fényviszonyok között is. A felvételeken olyan részleteket fogsz látni, amelyeket sötétben szabad szemmel nem is veszel észre. Válts Éjszakai üzemmódra, és élvezd a professzionális megjelenésű éjszakai fényképeket.



Készíts fényképeket 8K videókból

A 8K csúcsfelbontás garantálja a legjobb képeket. Mostantól kiválaszthatod a videóid közül a legjobban tetsző képkockákat, és fotókká alakíthatod őket, amelyek megfelelő minőséggel rendelkeznek, így a családi fotóalbumban is felhasználhatóak.



Utómunkálatok közvetlenül a telefonon

A videók szerkesztése számítógépen egyszerű. Gyorsítsd fel a produktivitást és a hatékonyságot olyan praktikus funkciókkal, amelyeket közvetlenül felvétel közben használhatsz. Készíts szuperhangolt lassított videókat 120 fps sebességgel, vagy kísérletezz a hanggal egy elkülönített Bluetooth mikrofonon keresztül.


A Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G egész nap képes felvenni veled a tempót

A kompromisszumok nélküli 4500mAh-os akkumulátor-élettartam egész nap kitart a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G készülékben - egészen estig, amíg haza nem érsz. Ez a nagy teljesítményű telefon még akkor is képes lesz elég energiát adni ahhoz, hogy megnézhesd kedvenc sorozatod legújabb epizódjait, vagy elindítsd a lejátszási listát a Spotify-on.

Szupergyors okostelefon a szupergyors időkhöz

Nincs többé szaggatott videohívás, vagy játék közbeni bosszantó késés. A Galaxy Note20 Ultra 5G -t egy nagy teljesítményű intelligens processzor hajtja, amely az 5G hálózattal együttműködve biztosítja a lehető leggyorsabb letöltést. Az integrált Wi-Fi 6 támogatás optimalizálással bárhol biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,9"
Kijelző felbontása 3088 × 1440
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, Rádió, MMS támogatás, OTG, Stylus

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Magasság 164,8 mm
Szélesség 77,2 mm
Mélység 8,1 mm
Súly 214 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,9 " (17,53 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 508 PPI
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 108 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/3
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 9 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 12 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Maximum memóriakártya kapacitás 1 000 GB
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,73 GHz (2 730 MHz)
Processzor típusa Samsung Exynos 990
Grafikus gyorsító Mali G77 MP11

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 10

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Note 20 Ultra

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  HSAMO0197b2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10