Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Note 20 bronz

4,8 9 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Note 20 bronz

A telefon funkciói

161,6 mm

75,2 mm

8,3 mm

Telefon tömege: 198 g

6,7 "

képernyőátló

Android 10.0

Operációs rendszer típusa

4 300 mAh

akkumulátor-kapacitás

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

75,2 × 161,6 × 8,3 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

256 GB

belső memória

12 + 64 + 12 Mpx

kamera

LTE

leggyorsabb internet

1 TB Micro SDXC

memóriakártya-nyílás

198 g

a telefon tömege

Samsung Galaxy Note20 - powerphone munkához és játékhoz tervezve



Okos számítógép, amely elfér a zsebedben

A Samsung a legerőteljesebb prémium Galaxy Note20 okostelefonnal érkezik hozzád, amely továbbfejlesztett S Pen-nel, elegáns, fényes kivitelezéssel és matt Mystic Bronze designnal büszkélkedik. A fényűző, 6,7 hüvelykes Super AMOLED kijelző kristálytiszta és finom színeivel biztosan elkápráztat. Négy csúcsminőségű kamera, professzionális videofelvételek 8K-s felvételének lehetősége, Samsung DeX vezeték nélküli megoldás illetve konzolos játékok közvetlenül mobiltelefonon történő használata áll rendelkezésedre, amely sok játékos számára szerez majd örömet. Fantasztikus mobilasszisztens nem csupán az egész napi munkához, de partner a szórakozásban is, hiszen mindig készen áll a legigényesebb feladatokra is.



Mobiltartalom számítógépeden

Az adatok kezelése és mozgatása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Samsung Galaxy Note20 praktikus kapcsolattal rendelkezik, amelynek köszönhetően megnézheted a mobilalkalmazásokat a számítógépeden vagy tableteden. Függetlenül attól, hogy fontos munkával kapcsolatos dokumentumokat vagy a nyaraláson készített fotókat szeretnél másolni, csakhúzd át őket, és a fájlok azon eszközön lesznek, ahol szükséged van rájuk.



Továbbfejlesztett, akár kétszer gyorsabb S Pen

Az előző modellhez képest a továbbfejlesztett S Pen megnövekedett válaszsebességet nyújt. Kézbe véve úgy érezheted, mintha valódi tollal írnál, hiszen lenyűgöző pontosságot biztosít a rajzolás során, valamint fantasztikus folytonosságot. Az ergonomikus kialakítás tökéletes tapadást garantál, multifunkciós képessége pedig nemcsak jegyzetekírásáraszolgál, hanem beviteli eszközként is Bluetooth-on keresztül a Samsung Galaxy Note20 mobiltelefonhoz.



Xbox gaming közvetlenül a Samsung Galaxy Note20-on

Immár izgalmas Xbox konzolversenyeket is tarthatsz a Galaxy Note20 készüléken. A nagy teljesítményű processzor, a továbbfejlesztett hűtő rendszer és az integrált Wi-Fi 6 segít, hogy soha nem látott szintre emelhesd a játékot. A Galaxy Note20 segítségével felgyorsíthatod kedvenc játékaid betöltését, optimalizálhatod azakkumulátor teljesítményét, a Wi-Fi-t és a hang késést, továbbá amikor hozzáilleszted a Moga XP5-X Plus játékkonzolt, teljes felszerelést kapsz a maximális játékélményhez okostelefonodon.



Fókusz a professzionális felvételeken és videókon

Olyan felszereltséget nyújt, amellyel még egy profi YouTubernek sem kell szégyenkeznie. A Samsung Galaxy Note20 számos praktikus funkciót rejt magában, amelyek segítenek a legélesebb videókat elkészíteni tökéletes hangzás mellett. Használd ki a 3x optikai zoomot, vagy a 30x Super Resolution Zoom előnyeit, és játssz dinamikus zoom effektusokkal valamint változó zoom sebességgel közvetlenül a felvétel során. Az autofókusszal rendelkező 10 megapixeles szelfi objektívnek köszönhetően minden önmagadról készített portré elsőre tökéletes lesz. Továbbá összesen három mikrofon gondoskodik a stúdió minőségű hangzásról, amelyek közül az egyik közvetlenül a kamerák mellett helyezkedik el a még pontosabb hangfelvétel érdekében.



Minden egyes felvételt megvilágít

A Samsung Galaxy Note20 nona-binning technológiát használ, amelynek köszönhetően 9 pixelt egyesít egyetlen pontban, így jól látható és kiváló minőségű fényképeket eredményez még rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is. A felvételeken olyan részleteket fogsz látni, amelyeket sötétben szabad szemmel nem veszel észre. Válts Éjszakai módra, és élvezd a professzionális megjelenésű éjszakai fotókat.



Készíts fényképeket 8K-os videókból

A 8K-s csúcsfelbontás lenyűgöző képeket garantál. Mostantól kiválaszthatod videóidból a számodra legjobban tetsző képeket, és fotókká alakíthatod őket, amelyek nagyszerű minőségűek lesznek, és a családi album részét képezhetik.



Utómunka stúdió közvetlenül a telefonon

A videók szerkesztése számítógépen gyrekjáték. Gyorsítsd fel a folyamatot és hatékonyságod a Samsung Galaxy Note20 készülékkel és az olyan praktikus funkciókkal, amelyeket felvétel közben közvetlenül használhatsz. Készíts szuperhangolt lassított videókat 120 kép/mp sebességgel, vagy kísérletezz a hanggal az elkülönített Bluetooth mikrofonon keresztül.



A Samsung Galaxy Note20 egész nap képes lépést tartani veled

A Samsung Galaxy Note20 mobiltelefon akkumulátorának kapacitása 4300 mAh, amelynek köszönhetően a telefon egész nap elkísér egészen napnyugtáig, amíg haza nem érsz. A nagy teljesítményű Samsung Galaxy Note20 telefon még ekkor is elegendő energiát képes nyújtani kedvenc sorozatod legújabb epizódjainak megtekintéséhez, illetve a Spotify lejátszási listájának meghallgatásához.



Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,7"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, Rádió, MMS támogatás, OTG, Stylus

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Magasság 161,6 mm
Szélesség 75,2 mm
Mélység 8,3 mm
Súly 198 g
Szín Bronz

Kijelző

Kijelző mérete 6,7 " (17,02 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző képfrissítési gyakorisága 60 Hz
Kijelző pixelsűrűség 393 PPI
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 64 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 9 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,73 GHz (2 730 MHz)
Processzor típusa Samsung Exynos 990
Grafikus gyorsító Mali G77 MP11

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 10

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Note 20

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  HSAMO0196b1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10