Oldal frissítése

Samsung Galaxy Note10 Lite

4,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Note10 Lite

A telefon funkciói

163,7 mm

Samsung Galaxy Note10 Lite

76,1 mm

Samsung Galaxy Note10 Lite

8,7 mm

Telefon tömege: 199 g

Képátló

6,7 "

Képátló

Operációs rendszer típusa

Android 10.0

Operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 500 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

76,1 x 163,7 x 8,7 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Belső memória

128 GB

Belső memória

Kamera típusa

12 + 12 + 12 Mpx

Kamera

Csatlakozás

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

1 TB Micro SDXC

Memóriakártya-foglalat

Tömeg

199 g

Telefon tömege

A legikonikusabb Galaxy élmények most még elérhetőbbek

Hihetetlenül szép és tökéletesen ergonomikus Samsung Galaxy Note 10 Lite

A Galaxy Note10 Lite külsejével és letisztult ergonómiájával fog lenyűgözni. A fém váz és az elegáns hajlás egyaránt stílusos és praktikus - a telefon tökéletesen illik a kezedbe. Élvezd a stabil, mégis kényelmes fogást a mindennapi tevékenységek és a kihívást jelentő munka során, amelyhez a beépített okos S Pen is hozzájárul. Te melyik elegáns színváltozatot választod?




Fantasztikusan határtalan kijelző

A Note10 Lite-on még több tartalmat fogsz látni. 6,7"-es Infinity-O kijelzője a Full HD felbontásnak és a Super AMOLED technológiának köszönhetően hihetetlen élményt tár a szemed elé. Páratlanul gazdag és élettel teli színekkel jeleníti meg a videókat, fotókat és filmeket, ráadásul nagyszerű kontrasztban lesz részed. A csúcskategóriás kijelző praktikus közelségérzékelővel, az optimális fényerő érdekében fényérzékelővel, és az adataid biztonságát óvó ujjlenyomat-olvasóval lett ellátva.  



Használd ki az egyedi S Pen előnyeit

Az S Pen felbecsülhetetlen, amikor valamit gyorsan le kell írnod vagy szeretnéd felszabadítani a benned rejlő kreativitást - csak kapd elő és máris létrehozhatod egyedülálló műalkotásodat. Pontos és könnyen használható.



Vezéreld a kamerát és egyéb funkciókat távolról

A Pen 0,7mm-es hegyének és a 4 096 különböző nyomásszint érzékelésnek köszönhetően olyan kényelmesen írhatsz, mintha tollal írnál papírt. Ám ez még nem minden, amire az S Pen képes! A Bluetooth támogatás révén akár a kamerát is vezérelheted távolról. Szelfik készítésekor határtalan szabadságban lesz részed, a szelfi botodat pedig akár otthon is hagyhatod. A tollon található gombot továbbá a kiválasztott alkalmazás vezérlésére is alkalmazhatod - például váltogathatsz a rögzített felvételek között, vagy szüneteltetheted és folytathatod a zenelejátszást. 



Jegyzetelj kikapcsolt képernyőre is

Bizonyára értékelni fogod, hogy kikapcsolt képernyőre is jegyzetelhetsz. Húzd elő az S Pen tollat - ez minden, amire szükséged lesz ahhoz, hogy gyorsan leírj vagy lerajzolj valamit. A jegyzeteket vagy vázlatokat el is mentheted, vagy kitűzheted őket az Always On képernyőre.



Hosszú élettartamú akkumulátorok gyorstöltéssel

A Galaxy Note10 Lite-ra mindig számíthatsz. Okosan elemzi, hogyan használd a legenergiatakarékosabb módon, és hogyan hozd ki a legtöbbet a 4 500 mAh-s luxus akkumulátorból. Ugyanez igaz a gyorstöltésre is. Nem kell lelassítanod és elpazarolnod az idődet - mindössze egyetlen órányi töltés egész napra elegendő energiával látja el az akksit. 



Nagy teljesítmény és tárhely az igényes felhasználók számára

A 10 nm-es processzor és a 6GB RAM kombinációjának köszönhetően a Galaxy Note10 Lite elegendő teljesítményt biztosít mindenhez, amihez csak kell. Streamelj videókat, játssz és multitaskingolj korlátok nélkül! Ugyanez vonatkozik a belső memóriára is. A 128GB hatalmas mennyiségű alkalmazás és adat számára nyújt megfelelő tárhelyet. Még a legigényesebb felhasználók is kibővíthetik kapacitásukat egy microSD kártya segítségével, akár a hihetetlen 1TB-ig is.



Korszerű, de felhasználóbarát biztonság

A telefonod feloldásához használhatsz hagyományos kódokat, jelszavakat vagy mintákat, de választhatod a kényelmes, gyors és megbízható biometrikus védelmet is. Az arcfelismerés és az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe lett beépítve. Habár ugyanolyan kényelmesen használható, mint bármely más okostelefon, a Galaxy Note10 Lite a Samsung Knox formájában kivételesen erős védelmet élvez. Ez a többszintű platform védelmet nyújt a telefon számára a rosszindulatú programok és egyéb fenyegetések ellen, nem csak szoftver-, de hardverszinten is.



Fejlett kamerák és intelligens videózás

A Galaxy Note10 Lite három 12Mpx-es hátlapi kamerája még a legigényesebb mobilfotósokat is le fogja nyűgözni. A csúcskategóriás főkamerát 123°-os ultraszéles - az emberi szemhez hasonló - látószögű objektív egészíti ki. Ha a panorámaképek helyett inkább közeli felvételeket szeretnél lencsevégre kapni, használd a 2x-es optikai zoommal bíró telefotó objektíveket és az optikai képstabilizátort (OIS). Így a videód mindig stabilak és simák lesznek. A kamera egy több millió képkockát tartalmazó könyvtárból választva becsüli meg a mozgás irányát, csökkentve ezáltal a rázkódást. A videókat közvetlenül a telefonon szerkesztheted meg, hogy azonnal megoszthasd másokkal. Gyúrj több klipet egyetlen eggyé, színezd meg átmenetekkel a jeleneteket, változtasd meg a lejátszási sebességet, adj hozzá feliratokat, vagy illessz be illusztrációkat az S Pen segítségével.


Hagyd, hogy a lényeg kiemelkedjen a felvételeken

Az Élő Fókusz lehetővé teszi, hogy a háttér különféle stílusokban mosódjon el a lényeg mögött. Fényképezhetsz a tükörreflexes fényképezők használatából ismert bokeh-elmosódással, amely művészi képeket eredményez. Az egyedi képek érdekében további stílusos szűrőkkel is dolgozhatsz.



Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0183ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20