Oldal frissítése

Samsung Galaxy M31s

4,7 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy M31s

A(z) Samsung Galaxy M31s készülék esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamerának köszönhetően elképesztő fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. A memória kapacitása 6 GB. Teljesítőképessége szempontjából akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Samsung Galaxy M31s okostelefont nagy kapacitású 6000 mAh akksi üzemelteti. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták. A(z) Samsung telefonja Samsung One UI kiegészítést is kapott.

A(z) Samsung Galaxy M31s okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Samsung Exynos 9611 CPU és 6 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Mali G72 MP3
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 64 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés teljesítménye: 25 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Samsung telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Samsung Galaxy M31s okostelefon kamerája és kijelzője

átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely éles színeket kínál miközben alig terheli meg az akksit. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Samsung Galaxy M31s okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 12Mpx (f/2,2), a makro felbontása 5Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 5Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. Videófelvételek készítése közben jól jön majd az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás hatékony és precíz, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy praktikus kis LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 32 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Samsung Galaxy M31s nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így nem foglalják el a memóriakártya helyét. A belső memória mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Samsung Galaxy M31s telefon adatainak biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő funkció lehetővé teszi a telefon instant feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0199ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15