Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete

4,5 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete

A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete készüléknél azonnal egyértelmű, hogy okostelefont tartasz a kezedben. Alkalmas videók rögzítésére, közlekedési információk követésére, skypolásra, valamint devizaárfolyamok ellenőrzésére. Ezen okostelefon 6 " képátlójú TFT képernyővel és 1480 × 720 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív memória kapacitása 2 GB. Továbbá FM Rádio, Jelző dióda, OTG és Telefon feloldása arcfelismeréssel funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete RAM mamóriája

A RAM kapacitása 2 GB. Ez átlagos alkalmazások futtatására elegendő. Nem kell félned több alkalmazás futtatásától, illetve más mindennapi feladatok végzésétől. Az 1 GB-os belső memória az abszolút minimumot jelenti. Ilyen készülékben csupán néhány telefonszám és SMS üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os memória akár zene tárolására is szolgálhat. A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete telefon tárhelye memóriakártyával bővíthető. A telefont 3300 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete?

A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete 13 Mpx felbontásban tud képet alkotni. Alkamas tehát nagyításra szánt képek rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 5 Mpx felbontásban fényképez.

A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete mobil legfontosabb tulajdonságai

  • A LED dióda jelzi, hogy nem olvasott üzeneted van.
  • Bizonyos helyzetekben jól jöhet az OTG funkció, amelynek köszönhetően akár USB meghajtót is csatlakoztathatsz mobiltelefonodhoz.
  • A(z) Samsung Galaxy J4+ Dual SIM, fekete telefon Dual SIM kivitelben kapható. Ez azt jelenti, hogy a mobilba két SIM helyezhető, azonban memóriakártya-foglalat nincs benne.

Paraméterek

Kommunikáció és hálózat

Internetes hívás VoLTE
Kód:  SAMO0165b1
Termékszám:  SM-J415FZKGXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10