Oldal frissítése

Samsung Galaxy Fit3, szürke

4,5 4 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
21 190 Ft

Samsung Galaxy Fit3, szürke

Okoskarkötő az új énedhez

Készen állsz arra, hogy egyszer és mindenkorra elérd a fitneszcéljaidat? Bemutatjuk az új edzőpartnered: a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötőt. Ez az edzésterved támogatását szolgáló, elegáns készülék modern, matt kivitellel és interaktív érintésvezérléssel ellátott, gyönyörű, 1,6"-os kijelzővel büszkélkedhet. Innovatív téglalap alakja rengeteg helyet biztosít zenelejátszáshoz, hívások fogadásához, azonnali üzenetek küldéséhez, vagy a több mint 100 előre beállított edzéstípus közül történő választáshoz. Könnyű és vékony kialakításának köszönhetően pedig alig fogod észrevenni, hogy a Samsung Galaxy Fit3 fitnesz karkötő a csuklódon van - ideális egész napos viseletre, akár pihenés közben is, hogy javítsd alvási szokásaidat. Fitnesz karkötőd általános megjelenését is testre szabhatod, és több mint száz divatos számlap közül választhatod ki a stílusodhoz illőt.

A Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő takarékosan bánik az energiával

A Samsung tisztában van azzal, hogy mai rohanó világban fontos, hogy az eszközeink folyamatosan használatra készek legyenek. Ezért a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötőt hosszú üzemidejű akkumulátorral szerelték fel, amely egyetlen feltöltéssel akár 13 napig is üzemkész marad. És ha elérkezik az újratöltés ideje, akkor sem kell sokat várnod: mindössze 30 perc alatt eléri a 65%-os kapacitást. A gyorstöltési funkciónak hála mindig készen állhatsz bármilyen kalandra anélkül, hogy a fitnesz karkötődet állandóan töltened kellene.

Samsung Galaxy Fit3 prémium kategóriás érintőképernyővel

Mondj búcsút a kis kijelző miatt hunyorgásnak és a nehézkes kezelőszerveknek - a Samsung Galaxy Fit3 fényűző, 1,6 hüvelykes, téglalap alakú kijelzővel büszkélkedhet, amely elegendő helyet biztosít az intuitív, ujjbeggyel történő vezérléshez és a magával ragadó vizuális megjelenítéshez. Akár a statisztikákat ellenőröd, akár hívásokat fogadsz, kellemes élményben lesz részed minden alkalommal, amikor a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötőddel kapcsolatba kerülsz.

Kényelem az első pillanattól

Tapasztald meg az elegancia egy új dimenzióját a Galaxy Fit3 segítségével! A készülék mindössze 18,5 grammos, vékony alumínium teste pehelykönnyű, és már első pillantásra is lenyűgöző. A homokfúvott, matt felület modern kifinomultságot kölcsönöz, míg az 5 ATM és IP68 tanúsítványok garantálják a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő megingathatatlan tartósságát esőben vagy poros környezetben egyaránt.

A Samsung Galaxy Fit3 az új fitneszedződ

Ez a fitnesz karkötő tökéletes társad lesz a sportoláshoz, akár a medencében, akár a kerékpáron vagy a futópadon. A készülék képes önállóan azonosítani több mint 100 különböző mozgásformát, így a jobb kondíció felé vezető út nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű. Az edzés megkezdéséhez csak nyomd meg kétszer a Home gombot a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötőn! És felejtsd el a bonyolult indítógombok okozta gondokat - az intuitív rendszer helyetted is gondoskodik mindenről, és automatikusan megkezdi a mérést, amint elindulsz. Itt az ideje, hogy az edzésre koncentráljunk, ne pedig a logisztikára!

Okoskarkötő a mindennapi kihívásokhoz

A mély, pihentető alvás a vitalitás alapja, ezért a Galaxy Fit3 ezen a téren is mindenben támogat Téged. Vékony, ergonomikus kialakítású, így az éjszakai alvás során is kényelmes viseletet biztosít, és nem zavar majd a pihenésben. Miközben Te nyugodtan alszol, a csendes felügyeleti rendszer felbecsülhetetlen értékű információkat rögzít az egyes alvási szakaszokról, az esetleges horkolásról és a vér oxigénszintjéről. Reggelente a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő kijelzőjén ellenőrizheted átfogó alvási mutatókat, és mérlegelheted, hogy a jobb pihenés érdekében min kellene változtatnod. Emellett az alváscoaching program szakértői tippeket kínál a hatékony pihenés eléréséhez.

Az egészség kulcsa

Vedd kezedbe az irányítást az egészséged felett a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötővel, és kövesd nyomon napi aktivitásodat - a lépésszámtól és az elégetett kalóriáktól kezdve a vér oxigénszintjének és pulzusszámának nyomon követéséig. És mivel a készülék képes figyelmeztetni minden rendellenes mérési eredményre, naponta tájékozódhatsz a fitnesz mérőszámokon túlmutató tényekről is.

A Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő megkönnyíti a céljaid elérését

Javítsd a kondíciód, és érd el a céljaid a teljesítményére, étkezési és alvási szokásaira vonatkozó egyértelmű információk ismeretében! Az élvonalbeli Samsung Health alkalmazással a Galaxy Fit3 részletes statisztikákat ad a fitneszcéljaidról, lehetővé téve a fejlesztést és a nagyszerű eredmények elérését. Ráadásul a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő idővel még a fejlődésedet is nyomon követi, így növeli a motiváltságodat és fokozza a lelkesedésedet.

A gesztusvezérlés jövője

Az élet eléggé bonyolult - de a csuklódról történő irányítása lehet mégis egyszerű. A Samsung Galaxy Fit3 az intuitív gesztusokról, a zökkenőmentes átmenetekről és a felhasználói élményről szól, amely olyan dinamikus, mint amilyen Te is vagy. Ha jobbra lapozol, azonnal hozzáférhetsz a legújabb értesítésekhez, ha balra, akkor az ikonok előnézetét láthatod, a lefelé húzással pedig a gyorsmenüsorba merülhetsz. Egy adott alkalmazást szeretnél megtalálni? Csak csúsztasd felfelé az ujjad! A Home gombbal pedig térj vissza a Samsung Galaxy Fit3 kezdőképernyőjére!

Samsung Galaxy Fit3 esésérzékelővel és SOS-gombbal

Tapasztald meg a maximális gondoskodást az éber funkciók révén, amelyek a beépített barométerrel és a fejlett érzékelőkkel együtt könnyen észlelik, ha valami váratlan dolog történik. Ha elveszíted az egyensúlyod és véletlenül elesel, a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő ellenőrzi, hogy szüksége van-e segítségre. Vészhelyzetben csak nyomd meg ötször a Home gombot, hogy diszkréten figyelmeztesd a kiválasztott kapcsolattartókat, és tájékoztasd őket a helyzetről! Ha pedig segítség érkezik, a zárolási képernyő megmutatja a legfontosabb egészségügyi információkat, így áttekintést adva azoknak, akik a segítségedre sietnek. Így jól informáltak lesznek, és készen állnak arra, hogy a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő segítségével még jobban el tudják látni a feladatukat.

A tökéletes társ nem csak sportoláshoz

Tedd dinamikusabbá a futást a Galaxy Fit3-mal, amikor nemcsak megizzadhatsz, de saját határaidat is feszegetheted. Merülj el kedvenc előadóid hangjaiban - mindezt a csuklódról történő zökkenőmentes vezérléssel. Bejövő hívásokat kezdeményezhetsz és üzenetekre válaszolhatsz közvetlenül a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötődről anélkül, hogy futás közben egyetlen ütemet is kihagynál. Készülj fel arra, hogy újraértelmezd, mire képes egy fitnesz karkötő.

Új nap, új kezdet

Kezdd a napot stílusosan! A változatos számlap-kollekcióval több mint 100 magával ragadó téma közül választhatsz bármilyen alkalomhoz és hangulathoz illően - az elegáns minimalizmustól a személyiség játékos kifejezéséig. Maguk a minták nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem percre készen informálnak is, legyen szó az aktuális időjárásról vagy az elégetett kalóriák számáról. Ha pedig valami személyesebbre vágysz, a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő hátterét is testre szabhatod, és feltöltheted a kedvenc fényképedet a galériából.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,6 "
Kijelző felbontása 256 × 402 px
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42,9 mm
Tok anyaga Alumínium
Tok színe Szürke
Vízállóság 50 m (5 ATM)

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Barométer

Funkciók

Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés

Szíj

Strap colour Szürke
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN

Üzemidő és tárhely

Akkumulátor-kapacitás 200 mAh

A csomag része

Csomag része Töltőkábel
Kód:  HUSaGF03a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-R390NZAAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15