Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű


Fedezd fel az eddig ismeretlen hangokat

Legyen szó bármilyen zenei műfajról, élvezd a minden egyes ütemben felcsendülő, kristálytiszta részleteket. A Galaxy Buds+ AKG stúdióhangzással vesz lesz a lábadról, amely tökéletes egyensúlyban tartja a zenelejátszást és a telefonhívásokat.

Csak te és a kiválóan hangolt hangzás

A maximális zenei élmény érdekében a Samsung kétirányú dinamikus hangszórórendszerrel és továbbfejlesztett vezérlővel szerelte fel vezeték nélküli fülhallgatóját. Készülj fel a Galaxy Buds+ lélegzetelállító basszusaira és a nagyszerű hangokra, amelyekről eddig csak álmodtál. 

A környező zaj nem fog bezavarni

A Samsung fülhallgatóval nem csak a szenzációs ütemeket élvezheted, de telefonhívásokat is indíthatsz praktikus és kényelmes módon. A tiszta és zavartalan kapcsolatról 2 innovatív külső mikrofon gondoskodik, amely felerősíti a hangodat és kiszűri a háttérzajokat.

Kristálytiszta telefonbeszélgetések

Még az állomásra beérkező vonat vagy a stadionnál őrjöngő tömeg sem fogja megzavarni a telefonhívásaidat. A belső és a két külső mikrofon együttesen szűrik ki a környezeti zajokat, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy kapcsolatba lépj a szeretteiddel.

Jó kedvvel tölt fel

A Galaxy Buds+ akár 11 órán keresztül ontja a fantasztikus dallamokat. A töltőtoknak köszönhetően a teljes üzemidő akár 22 órára is kitolható. Ha pedig kifogyott a szuszból, töltsd fel bármilyen Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel, vagy a vezeték nélküli töltésmegosztásra alkalmas okostelefonoddal. És hogy mekkoraenergiávalrendelkezikaGalaxy Buds+ és a töltőtok? Ezt mondja meg az okostelefonod.

A zene világában. Mégis képben

Rajtad múlik, hogy milyen intenzitással merülsz el a zenében. Csak állítsd be a környezeti zaj mértékét és kommunikálj a külvilággal anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót a füledből.

Az érintés varázsa

A hangerő beállításához, a hívások fogadásához vagy a lejátszási listában való böngészéshez elég, ha megérinted a Galaxy Bud+ touchpadjét. Vagy hozd létre a saját parancsaidat, hogy a lehető legkényelmesebben vezérelhesd a fülhallgatódat.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX2
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 22 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 11 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 11 óra
Akkumulátor töltése Vezeték nélküli töltés, Tokban

Tömeg

Tömeg 63 g
Kód:  SAAW0010b3
Termékszám:  SM-R175NZWAEUB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15