Oldal frissítése

Samsung Galaxy A9 Dual SIM

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A9 Dual SIM

A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal készítették, hogy könnyen elérd a szociális hálókat, de a négy kamera jóvoltából videók és képek készítésére is ideális. Természetesen száz más alkalmazás is futtatható rajta. A kijelző képátlója 6,3", így inkább a nagyobb okostelefonok osztályába sorolható. Ez a modelltípus 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 CPU-t kapott. A memória kapacitása 6 GB. Erejét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM telefont 3800 mAh kapacitású akksi üzemelteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is bír.

A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM okostelefon legfőbb jellemzői

  • A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM 6,3" átmérőjű AMOLED kijelzővel bír, melynek legnagyobb felbontása 2220 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 660 CPU és 6 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 512
  • SIM-kártya: hibrid nyílás
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 24 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 4
  • Gyors akkumulátor töltés
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel

A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM mobil kamerája és képernyője

Ez a jókora 6,3" átmérőjű kijelző pontos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes makulátlanul megjeleníteni. Legnagyobb pozitívuma, hogy modern AMOLED technológiára épül, amely élethű színeket nyújt minimális energiafogyasztás mellett. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM mobil négy lencsés kamerájával, melynek felbontása 24 Mpx szerfelett elégedett leszel. Elsősorban csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,7 fényerősségének köszönhetően a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A fáziseltolásos fókuszálás pontos és hatékony, ami nagymértékben leegyszerűsiti a fényképezést. Egy kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik imádói módfelett elégedettek leszelnek a 24 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM praktikus funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető, de a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A belső memória kapacitása tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Samsung Galaxy A9 Dual SIM telefon adatainak biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő lehetővé teszi a telefon instant feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  SAMO0166ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05