Oldal frissítése

Samsung Galaxy A8 Duos

4,0 9 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A8 Duos

A(z) Samsung Galaxy A8 Duos készüléknél első pillantásra nyilvánvaló, hogy okos mobiltelefont tartasz a kezedben. Tökéletes fényképek megnyitására, streamelésre, skypolásra, illetve táblázatok szerkesztésére. Ezen telefon 5,6 " képátlójú AMOLED képernyővel és 2220 × 1080 Mpx felbontással büszkélkedhet. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Mi több, FM Rádio, Jelző dióda, OTG, Ujjlenyomat-olvasó a házon és Gyorstöltés funkcióval, valamint Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Samsung Galaxy A8 Duos RAM mamóriája

A RAM kapacitása 4 GB. Ez rengeteg helyet jelent az igényes felhasználó számára is. Nem jelent gondot virtuális valóság alkalmazások használata. Az 1 GB-os belső memória minimumnak számít. Ilyen mobiltelefonban csupán néhány telefonszám és üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon átlagos használatához. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os memória elegendő helyet biztosít minden kedvenc játékod számára. A(z) Samsung Galaxy A8 Duos telefon belső memóriája memóriakártyával bővíthető. A mobiltelefont 3000 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Samsung Galaxy A8 Duos?

A(z) Samsung Galaxy A8 Duos 16 Mpx felbontásban fényképez. Alkamas tehát nagyobb felbontású fotók rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 16 Mpx felbontással tud fotózni. Az EIS (elektronikus képstabilizátor) lényegesen meghatározza a videófelvételek minőségét. Ezen technológia csökkenti a kézből készített felvételek esetén előforduló rázkódás hatásait.

A(z) Samsung Galaxy A8 Duos telefon legfontosabb tulajdonságai

  • A biometrikus azonosító jelentősen egyszerűsíti a készülék használatát. Ezen technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy illetéktelen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A készülék értékét tovább emeli vízzel szembeni ellenálló képessége. A zápor sem jelent problémát.
  • A LED dióda jelzi, hogy telefonod töltődik.
  • Időnként jól jöhet az USB OTG, amelynek köszönhetően akár memóriakártya olvasót is csatlakoztathatsz mobilodhoz.
  • Gyorstöltés - hogy pillanatokon belül útra kész legyél.
  • Ujjlenyomat-olvasó a személyes adatok biztonságáért.
  • A(z) Samsung Galaxy A8 Duos mobiltelefon Hibrid nyíllás kivitelben vásárolható meg. Ez annyit jelent, hogy a telefonba két SIM helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.
Kód:  SSAMO0153ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05