Oldal frissítése

Samsung Galaxy A71

4,8 50 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A71

A telefon funkciói

163,6 mm

Samsung Galaxy A71

76 mm

Samsung Galaxy A71

7,7 mm

Telefon tömege: 179 g

Képátló

6,7"

Képátló

Operációs rendszer típusa

Android 10.0

Operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 500 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

76 x 163,6 x 7,7 mm

Telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Belső memória

128 GB

Belső memória

Kamera típusa

64 + 12 + 5 + 5 MPx

Kamera

Csatlakozás

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

512 GB Micro SDXC

Memóriakártya-foglalat

Tömeg

179 g

Telefon tömege

Gyönyörű Samsung Galaxy A71 pasztell színekben

Ismerd meg a Galaxy A71-et

A Samsung Galaxy A71 telefonból bármely helyzetben hűséges barát válhat. Segítségével nem csak a munka, de a multimédiás szórakozás is kényelmes lesz. Élvezd a vonzó formatervezést, amely kéz a kézben jár a kiváló ergonómiával.




Minimális káva a kijelző körül

Most még többet láthatsz a Samsung Galaxy A71 kijelzőjén. 6,7"-es Infinity-O kijelzője Full HD+ felbontásban és a Super AMOLED Plus technológiával egyedülálló élményben részesít. Légy akár közvetlen napfényben, akár sötétben, a videók, fotók és filmek mindig páratlan minőségben, élettel teli színekkel jelennek meg. A csúcskategóriás kijelző többek között praktikus közelségérzékelővel, az optimális fényerő érdekében fényérzékelővel, valamint a fokozott biztonságot garantáló ujjlenyomat-olvasóval büszkélkedhet.



Professzionális fényképészeti felszerelés

A Samsung Galaxy A71 négy hátoldali kamerával lett felszerelve: a 64Mpx-es főkamera fényviszonytól függetlenül gyönyörűen tiszta és éles felvételeket készít, a 12Mpx-es objektív 123°-os széles látószöggel pedig lélegzetelállító városi lát- vagy panorámaképeket eredményez.



Elmosódott háttér és makró

Mostantól mindig használhatod a kifinomult elmosódás effektet, amikor csak szeretnéd. A Galaxy A71 továbbá a makró fotózáshoz egy negyedik kamerával is szolgál. Emeld ki azt, ami a legjobban számít.



Nagyszerű lehetőségek videószerkesztéshez

Izgalmas videókat rögzítesz? Kapcsold be a Szuperstabil funkciót a nem kívánt rázkódások megelőzésére. Az eredmény: mindig sima videók, még a rázós utakon is. A videókészítés a szórakozás része. A szerkesztés, feliratozás és az azt követő utómunka azonban rendkívül bonyolult folyamat lehet. A Galaxy A71 okostelefon a Samsungtól ezt is megkönnyíti neked - egy egyszerű videószerkesztő készlettel, amellyel könnyedén profi szintre emelheted a munkádat.



Egész napra elegendő energia

Tartja veled a lépést. A Galaxy A71 okostelefon mögött egy 4 500 mAh-s akkumulátor rejlik, amely a napi rutin mellett optimalizálja a teljesítményhasználatot és automatikusan bezárja a nem használt alkalmazásokat. A szupergyors 25W-os töltésnek köszönhetően a készüléked mindössze 30 perc alatt teljesen feltöltődik.



Teljesítmény, amellyel többre leszel képes

Maximalizáld a játék- és munkateljesítményed. A Galaxy A71 gyors 8 magos processzorral, 6GB RAM memóriával és 128GB tárhellyel lett ellátva, amelyet memória kártya segítésével akár 512GB-ra is bővíthetsz.



Magas szintű biztonság

Az ujjlenyomat-olvasó a Galaxy A71 telefon egyik fontos funkciója. Közvetlenül a kijelző aljában helyezték el, így rendkívül kényelmesen használható. A több rétegű Samsung Knox biztonsági platform megbízható védelmet garantál a rosszindulatú programok és az egyéb virtuális fenyegetések ellen.



Letisztult felhasználói felület

A One UI felhasználói felület segít, hogy a számodra fontos dolgokra koncentrálhass. A hardver és a szoftver együttműködésének eredménye, hogy pillanatok alatt hozzáférhetsz mindenhez. Használd az Éjszakai módot a sötétben való kényelemért. A tiszta és intuitív látványvilággal a telefonhasználat kiváló élményt jelent.




Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0182ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20