Oldal frissítése

Samsung Galaxy A51

4,8 150 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A51

Phone features

158,5 mm

Samsung Galaxy A51

73,6 mm

Samsung Galaxy A51

7,9 mm

Telefon tömege: 172 g

Képátló

6.5"

Képátló

Operációs rendszer típusa

Android 10.0

Operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

SIM kártya típusa

Méretek

73,6 x 158,5 x 7,9 mm

Telefon méretei (Ma × Szé × Mé)

Belső memória

128 GB

Belső memória

Kamera típusa

48 + 12 + 5 + 5 Mpx

Kamera

Csatlakozás

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

512GB Micro SDXC

Memóriakártya-foglalat

Tömeg

172 g

Telefon tömege


Samsung Galaxy A51 - AWESOME okostelefon a végtelen szórakozásért



Élvezd a csúcskategóriás Infinity-O kijelzőt

Élvezd kedvenc filmjeidet, videóidat vagy játékaidat a mobilodon úgy, mint eddig soha! A Super AMOLED technológiával és minimális kávával rendelkező 6,5"-es Infinity-O kijelző révén a Samsung Galaxy A51 élettel teli színek széles választékával és magas FHD+ felbontással kápráztat el. A kijelzőt egy keskeny és elegáns test veszi körül ergonomikus kivitelezéssel, amely megkönnyíti az okostelefon kezelését.



Négyszeres kamera minden helyzethez

A négy objektívvel ellátott Samsung Galaxy A51 professzionális fényképészeti felszereltséggel áll készen arra, hogy minden helyzetben nagyszerű felvételeket rögzítsen. A 48Mpx-es főkamera éles, tiszta képeket készít nappal és éjszaka is, miközben a 12Mpx-es ultraszéles, 123°-os látószögű objektív lélegzetelállító panorámafelvételeket eredményez pontosan úgy, ahogy látod. A lenyűgöző közeli felvételekről az 5Mpx-es makro kamera  gondoskodik, az 5Mpx-es Depth kamerát pedig az Élő fókuszhoz alkalmazhatod, hogy kiemeld a lényeget. Az Instagram történetedhez a 32Mpx-es előlapi kamera és a a Selfie fókusz fog tartalmat szolgáltatni, amely finoman mossa el a hátteret, hogy önarcképed még kiemelkedőbb legyen.



Rögzítsd a világot szélesebb szemszögből

A 12Mpx-es ultra széles látószögű kamerának köszönhetően az egész világot lencsevégre kaphatod, a 48Mpx-es főkamera pedig káprázatos minőségben rögzíti a természetet, a városi látképeket és a panorámát - éjjel-nappal.



Lenyűgöző makrófényképezés

Fotózz felnagyított jeleneteket olyan részletességgel, amelyre az okostelefonod nem lenne képes. Kombináld a bokeh effektussal, hogy az 5Mpx-es makró kamera ragyogóan részletes, élethű képeket alkothasson.



Profi videók rázkódás nélkül

Nincs nálad az akciókamerád? Semmi gond. A Galaxy A51 a Szuperstabilizáció funkciónak köszönhetően átveheti a helyét. Az ultraszéles látószögű kamera és a prediktív szoftver együttes használata biztosítja, hogy videóid mindig simák legyenek.



Adj mélységet a képeidnek

Az 5Mpx-es Depth kamera lehetővé teszi, hogy akár a kép elkészülte után is beállíthasd a háttér mélységét. Így megszabadulhatsz a zavaró elemektől, ugyanakkor kiemelheted a lényeget.



Szabadítsd fel a Galaxy A51 erejét

A Samsung Galaxy A51 teljesítményének hála zökkenőmentes multitaskingban és végtelen szórakozásban lehet részed. A villámgyors 8 magos processzor és a 4GB RAM határtalan szabadságot nyújt ahhoz, hogy mindent élvezhess az okostelefonodon, amit csak szeretsz. A 128GB-os belső memória elegendő tárhelyet biztosít az összes fényképednek, filmednek vagy játékodnak, ráadásul microSD kártyával akár 512GB-ig is bővítheted. A Game Booster és a Frame Booster funkcióknak köszönhetően a mobilos játékok egy új szintjét fedezheted fel. Az előbbi rögzíti az okostelefon használatát és ennek megfelelően állítja be az akkumulátor használatát, a memóriát vagy a hőmérsékletet, míg a Frame Booster arra helyezi a hangsúlyt, hogy még a legnagyobb igényű játékok esetén is zökkenőmenetes grafikai élményt nyújtson. Az órákon át tartó, zavartalan szórakoztatás érdekében az A51 okostelefon egy 4 000 mAh-s, nagy kapacitású, 15 W-os újratölthető akkumulátorral lett felszerelve, amellyel gyorsan újra játékban lehetsz.



Biztonság mindenek előtt

A telefon képernyőjébe épített optikai ujjlenyomat-olvasóval biztos lehetsz benne, hogy csak te férhetsz hozzá a telefonodhoz - gyorsan és egyszerűen. Ráadásul ezt a biztonsági funkciót egy masszív Samsunk Knox biztonsági platform egészíti ki, amely már az első bekapcsolástól kezdve hardver és szoftver szinten is a telefon részét képezi, és tökéletes védelmet nyújt adataid számára a rosszindulatú programokkal és egyéb fenyegetésekkel szemben.



Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0181ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15