Oldal frissítése

Samsung Evolution Kit SEK-4500

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Evolution Kit SEK-4500


Frissítsd a Samsung TV készüléket

Ha már rendelkezel Samsung Smart TV-vel, a kifinomult Evolution Kit még intelligensebbé teheti azt számodra. Ez a készülék biztosítja a meglévő TV-készüléked számára az aktuális modellek korszerű lehetőségeit. A Samsung Smart Hub felhasználói felületének köszönhetően még kiválóbb szórakozást és a legújabb funkciókat érheted el.

DVB-T2 és az új Tizen rendszert

Az Evolution Kit SEK-4500 a 2012-2015-ös modellű Samsung TV-k számára széleskörű csatlakozást kínál a különböző kábeltípusokhoz és teljes hangolóberendezésekhez, így teszi lehetővé az új DVB-T2 TV-szabvány fogadását. A régebbi TV készülékek frissítik a Tizen operációs rendszert a legújabb verzióra.


Egyetlen távirányító

A frissítéssel a Samsung One Remote távirányító előnyeit is magadénak tudhatod. Ennek köszönhetően nem csak a TV-t irányíthatod, hanem az ahhoz csatlakoztatott egyéb eszközöket is. A kedvenc filmjeid és sorozataid megtekintésére a különböző távirányítók keresgélése és használata nélkül kerülhet sor. 

Kód:  WR600x56
Termékszám:  SEK-4500/XH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15