Oldal frissítése

Samsung EP-WG95BB töltőkészlet

4,4 5 értékelés

Samsung EP-WG95BB töltőkészlet

Töltsd fel a Samsung Galaxy S8 Plus telefonod stílusosan a Samsung EP-WG95BB készülékkel. Ebben megtalálja nemcsak a töltősapkát, hanem egy tiszta, átlátszó fedelet is, amely a telefonhoz illik, mint egy borító. Ha csak szükség van rá, akkor helyezd a készüléket a töltőre, ennyi az egész.

A Galaxy S8-hoz készült Samsung EP-WG95BB szett főbb jellemzői

  • Kompatibilis a Samsung Galaxy S8 Plus készülékkel
  • Támogatja a gyors töltést
  • Két pozíciós töltő
  • Elegáns megjelenés
  • Átlátszó fedél
  • Bemenet: 5 V / 2000 mA vagy 9 V / 1670 mA

Nem csak vezeték nélküli töltő

Jól nézd meg a Samsung EP-WG95BB készlet töltőállványát. A készülék kétféle felhasználási módot tesz lehetővé- a hajtogató mechanizmusnak köszönhetően sík padként vagy dokkolóegységként álló helyzetben. Még a mobiltelefont is elhelyezheti két helyzetben – fekvő vagy álló módban. A gyors töltést is támogatja, 10 percnyi töltés után 120 percet, 60 perc videolejátszást, vagy 50 percet tölthet a közösségi hálózatokon. A praktikus LED tájékoztatj a töltés állapotáról.

Pamuthatású telefon tok

A Clear Cover, amely része a Samsung EP-WG95BB készletnek, védi a telefon hátulját, miközben kiemeli vonalát. A karcolásoktól és a nemkívánatos külső hatásoktól védelmet nyújt. Tökéletesen illik a telefonhoz, így minden csatlakozó elérhető marad és korlátozás nélkül használhatod az összes telefon funkcióját.

 

 
 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli

Töltőáram

Maximális kimeneti áram 1 A

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés
Kód:  SAAW0106a1
Termékszám:  EP-WG95BBBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10