Oldal frissítése

Samsung EO-MG920B fekete

-14%
Kiárusítás
5 460 Ft
4 690 Ft
3 690 Ft áfa nélkül

Samsung EO-MG920B fekete

Egy stílusos kihangosító, amely megkönnyíti a segélyhívások kezelését. A készülék fő eleme lenyűgöző megjelenéssel, fényes, mintás borítással rendelkezik. Ezért hivatalos és informális helyzetben egyaránt használható, a teljesség benyomását kelti. A termékhez egy hibrid handset is tartozik, amely képes kiszűrni a környezet zajait. Ez különösen akkor jöhet jól, ha épp hangos közegben vagy a forgalmas utcán tartózkodunk. A csomag része egy rögzítő is, amely a füléhez erősíti a kihangosítót. Ráadásul a termék kényelmes viseletét a mindössze 9,2 grammos súly is biztosítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Átgondolt, ergonomikus kialakítás
  • Kényelmes viselet
  • Ultrakönnyű szerkezet
  • Hálózati hangminőség
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Fület gyönyörködtető hang

Ami a kihangosítót illeti, a készülék célja, hogy minden körülmények között a lehető legjobb hangzást produkálja. Nem beszélve arról, hogy egy beépített mikrofont is tartalmaz, amely a készülék alsó részén kapott helyet – közvetlenül a száj magasságában. Így minden szavát tisztán érteni fogják. A zajcsökkentő technológia és a visszhang kiszűrése pedig tovább tökéletesítik a hang reprodukcióját.

Nagy teljesítményű akkumulátor

Élvezze a telefonálás szabadságát. A beépített, nagy teljesítményű akkumulátor garantálja, hogy a kihangosító a nap végén se merüljön le. Sőt, akár 7 órányi folyamatos telefonálást és mintegy 300 órányi készenléti üzemmódot képes biztosítani.

 
3,9
66 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
70 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Fejhallgató típusa

Kivitelezés Handsfree modul
Konstrukció Zárt

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 9,2 g

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Használat

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAAA0106
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  EO-MG920BBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB20