Oldal frissítése

Samsung EO-BG950C fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EO-BG950C fekete

A fekete Samsung EO-BG950C vezeték nélküli fülhallgató ideális kiegészítő, amely kellemesebbé teszi az utazást a munkahelyre, vagy a rendszeres testmozgást az edzőteremben. A fülhallgató úgy van kialakítva, hogy ne essen ki a füledből még igényes sporttevékenység alatt sem. A minőségi magas és mély hangok ??kiemelkedő hangélményt biztosítanak.

A Samsung EO-BG950C főbb jellemzői

  • Bluetooth vezeték nélküli headset
  • Beépített mikrofon
  • Kifinomult kialakítás a kényelmes használat érdekében még sportolás közben is
  • Minőségi hangzás a zenehallgatásnál
  • Vonzó fekete kivitel

A Samsung fülhallgató testmozgáshoz ideális

A fülhallgató cserélhető fülpárnái biztosítják, hogy tökéletesen fog illeszkedni a hallójáratba, és nem fog belőle kiesni még kihívást jelentő tevékenység esetén sem. Köszönhetően a beépített mikrofonnak a Samsung EO-BG950C használható a telefonhoz is. Mindez mindössze 51 gramm tömeggel, így a sportfülhallgatót a fejeden alig fogod érezni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  SAAA0309a1
Termékszám:  EO-BG950CBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20