Oldal frissítése

Samsung EF-WJ500B fekete

4,7 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-WJ500B fekete

A flip tok egy praktikus tartozék a Samsung mobiltelefon számára, amely teljes védelmet nyújt az új készülékednek. Egy flip típusú tokról van szó egy zsebbel bankkártyák és egyéb apróságok számára, amelynek köszönhetően nem szükséges minden alkalommal magaddal hordanod a pénztárcádat. A tok elegáns kivitelezéssel rendelkezik az egyszerűség szellemében, fölösleges díszítőelemek nélkül.

Telefon és pénz egy helyen

A tok belső borítója rendelkezik egy kis zsebbel, ahol akár a bankkártyádat is tárolhatod, így a telefonod és a pénzed is egy helyen lesz, és nem kell majd mindig mindenhová magaddal hordanod a pénztárcádat is. Ez hasznodra válik például bevásárlás közben, ahol a bankkártyán vagy a bankjegyeken kívül nincs másra szükséged. A tok egy koreai gyártó eredeti kiegészítője, így elsőosztályú, részletes kidolgozásra számíthatsz. A Galaxy J5 telefonra tökéletesen illeszkedik, és megfelelően tartja. 

Automatikus be- és kikapcsolás

A Samsung tokja elsősorban védelmet nyújt az okostelefonodnak. A mindennapi használat során karcolások és horzsolások veszélyeztetik a telefonodat, így érdemes befektetned egy jó védőtokba. A J5 így sokkal tovább megtartja a luxuskinézetét és a hibátlan működését. A Wake-up funkciónak is örülni fogsz, amely során a tok kinyitásánál és bezárásánál a képernyő automatikusan be- és kikapcsol.  Természetesen a tokon minden funkció és csatlakozó számára található egy megfelelő méretű rés.

A következők eszközökhöz tervezték:

  • Samsung Galaxy J5 telefon

Méretek (szélesség × magasság × mélység)
74,26 × 143,6 × 11,42

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy J5

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műbőr
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Tömeg 45,9 g

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme

Méret

Mélység 11,42 mm
Szélesség 74,26 mm
Magasság 143,6 mm
Kód:  SAAM1034a
Termékszám:  EF-WJ500BBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20