Oldal frissítése

Samsung EF-QA310C fekete

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-QA310C fekete

Ez a tok a Samsung márkától tökéletes védelmet nyújt a Samsung Galaxy A3 okostelefon hátoldalának. A telefont könnyen belehelyezheted és kiveheted, és a tok átlátszó kivitelezése lehetővé teszi az új A3-as modell gyönyörű kivitelezésének kitűnését. 

Az erősítések védik a telefon sarkait az ütésekkel szemben, és a tok maradék része a telefon hátoldala és szélei védelmére szolgál a mindennapi veszélyekkel szemben. A telefon a tokban sokáig megőrzi eredeti, tökéletes megjelenését, így elkerülheted a karcolásokat a hátoldalon. Emellett a tok védelemmel rendelkezik a kijelző számára is, arra az esetre, ha a telefont a kijelzőjére helyeznéd. Természetesen a termék minden funkcióhoz hozzáférést biztosít, korlátozások nélkül.
 

  • Egyszerű felhelyezés és eltávolítás
  • Védi a hátsó oldalt, a sarkakat és az oldalakat
  • Átlátszó - a telefon tökéletesen kitűnik benne


További információk:

Kompatibilitás:
Samsung Galaxy A3

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy A3

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Kód:  SAAM1811a
Termékszám:  EF-QA310CBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10