Oldal frissítése

Samsung EF-BT810P tok, fekete

4,7 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-BT810P tok, fekete

Ez a közvetlen gyártótól származó tok tökéletes választás a 9,7 "-os Samsung Galaxy Tab S2-höz a multimédiás fájlok védelmére és megtekintésére. Minőségi, puha bőrből készült, három lehetőséget kínál videók, fotók megtekintéséhez, videohívás, olvasás vagy böngészés kezeléséhez. Csúcsminőségű design.

Rugalmas pozícionálás

A Samsung EF-BT810P tok három pozícionálható lehetőséget kínál, amelyek más-más tevékenységhez ideálisak. Az írás mód a legkisebb dőlésszögű, kényelmesen írhatók így az üzenetek, e-mailek, jegyzetek stb. Az érintési mód ideális internetes böngészésre, magazinok és könyvek olvasására. A harmadik pedig az észlelési mód, a maximális pihenésért. Ideális a filmek vagy videók zavartalan nézéséhez.

Wake-up funckió

Ez a kiegészítő megbízható védelmet nyújt az új tablet számára. Használat során senki sem szeretne karcolásokkal találkozni az eszközén, ezért, ezt megelőzve, érdemes befektetni egy védő tokba. A tablet nemcsak a makulátlan küllemét őrzi meg ezáltal, de a hosszabb időn át tartó hibátlan működését is. A Wake-up funkció is rendkívül hasznos; a tok nyitásakor a készülék kijelzője automatikusan bekapcsol, zárás közben pedig lezárul. A tokon természetesen vannak olyan nyílások, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak minden funkcióhoz és csatlakozóhoz.

A következő készülékhez szánt:

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  SAAT1010a
Termékszám:  EF-BT810PBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20