Oldal frissítése

Samsung EF-BT810P fehér

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-BT810P fehér

Puha, bőrszerű borításával és öt választható színével a Tab S2 kihajtható tokjai rögtön belopják magukat a szívedbe. Megbízható védelem – kompromisszumok nélkül.

 

Sokoldalú állíthatóság

 

Három különböző állítási mód közül választhatsz – ahogy neked épp az adott helyzetben kényelmes. Használd a gépelés módot, amikor üzenetet írsz; válaszd az érintő módot, miközben olvasol vagy böngészel a neten; vagy válts át nézegető üzemmódra, amikor csak hátra szeretnél dőlni,hogy megnézd a kedvenc filmed.

 

Tartós védelem

 

Páratlan védelem az ütésekkel és karcolásokkal szemben. A kihajtható táblagép tok nem csak a készülék hátlapját, de oldal éleit és előlapját is tökéletes védelemmel látja el.
 

Automatikus képernyő lezárás és feloldás

 

Amint felnyitod a tokot, a képernyő automatikusan feloldja magát, így máris kezdheted mindennapi teendőid elvégzését. Csukd be a tok lapját, és a kijelző lezárja magát, energiát takarítva meg ezáltal, és növelve az akkumulátor élettartamát.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  SAAT1010b
Termékszám:  EF-BT810PWEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10