Oldal frissítése

Samsung EF-BT580P fekete

4,6 62 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-BT580P fekete

Az EF-BT580P állítható tablet tok a Samsungtól ideális választás 10"-es Samsung Galaxy Tab A10-hez. Védelmet biztosít, illetve gondoskodik az Ön kényelméről különböző típusú médiumok nézése során. A tok minőségi anyagból készült, emellett 2 beállítható pozíciójának köszönhetően alkalmas videók és fotók nézéséhez, videóbeszélgetésekhez, olvasáshoz, illetve szörfözéshez. Vonzó design-ú, amely remekül kiegészíti a tablet stílusát.

Fő sajátosságok

  • Eredeti Samsung tok
  • Stílusos design
  • Dönthető állvány
  • Ellenálló védelem

Dönthető állvány

A Samsung Galaxy Tab tokja két lehetséges pozícióba állítható a kényelmes munkához, illetve a multimediális szórakozáshoz. Az íráshoz alkalmas pozíció kisebb dőlésszögű, ezért tökéletesen alkalmas üzenetek, e-mailek, jegyzetek stb. kényelmes írásához. A nézéshez megfelelő pozíció beállításával igazán kikapcsolódhat. Tökéletesen alkalmas zavartalan filmnézéshez, és zenei klipek megtekintéséhez. Emellett remek szolgálatot tesz az interneten való szörfözés, illetve olvasás közben is.

Megbízható védelem

A tok védelmet nyújt új tabletje számára, amelyre minden helyzetben számíthat. Az idő előrehaladtával lehetetlen kivédeni a mindennapi használat során keletkező karcolásokat, illetve kopásokat, ezért mindenképpen okos döntés a tok beszerzése. Tabletje így sokkal hosszabb ideig megtartja luxus design-ját, illetve kifogástalan működését. Természetesen nem hiányoznak a pontos elhelyezésű kivágások sem, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a tablet összes funkciójához illetve csatlakozóihoz.

További információk:
Alkalmas:
Samsung Galaxy Tab 10.1-hez

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Márka/modellek

Tablet márka SAMSUNG
Tablet modell Galaxy Tab A 2016

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Használat Mindennapi
Anyag Poliuretán

Méretek

Tablet max. nagyság 10,1 "

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  SAAT1016a
Termékszám:  EF-BT580PBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20