Oldal frissítése

SAMSUNG DV90T8240SH/S7

4,4 3 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
661 590 Ft

SAMSUNG DV90T8240SH/S7

Szenvedsz a megnövekedett páratartalomtól, amikor a lakásban szárítod a ruhákat és ez követően a penész megjelenésétől? Ez esetben a szabadonálló Samsung szárítógépbe történő beruházás az optimális döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A szárító vízelvezető vezetéke közvetlenül a lefolyóhoz csatlakoztatható, így a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére már nem kell figyelned. A gazdaságos SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az intelligens szárítógép lehetővé teszi az okostelefonhoz vagy táblagéphez való csatlakozást, így távolról is bekapcsolhatod vagy programot módosíthatsz. A helytakarékos Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Súlya 54 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Képernyő
Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Jellemzők/technológia

A kiváló SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép alapvető jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony megoldást kínál a ruhák szárítására, helypazarlás nélkül
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A takarékos Samsung szárítógép A+++ energiaosztályba sorolható, éves fogyasztása pedig 194 kWh/év
  • A töltet mennyiségét tekintve 9 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 62 dB
  • Wi-Fi szükséges a csatlakoztatáshoz
  • Késleltetett indítási funkcióval rendelkezik
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • Válaszd ki az ajtónyitás módját az igényeidnek megfelelően
  • A szárítógép belső világítással rendelkezik
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás mérsékli a ráncosodást
  • A lefolyó-csatlakozó készletet tartalmazza

A modern SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A sokoldalú Samsung szárítógépnek köszönhetően elkerülheted a ruhák kinti szárításából adódó problémákat. A szárítógép belső világítása megkönnyíti, hogy átlásd a tartalmát és segít abban, hogy minden ruhát kivehess anélkül, hogy egy darabot is benne felejtenél. A gyerekzár maximális biztonságot nyújt kisgyermekeid számára, ugyanis megakadályozza, hogy a készüléket kezeljék. Az előlapon lévő világos kijelző tájékoztat Téged az aktuális állapotról vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Hátoldal
Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Tartozékok

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép

Energiatakarékosságban gondolkodsz? Szárítónk a megfelelő választás a számodra. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy kihasználd az olcsóbb, éjszakai tarifa előnyeit. Ha a szárítógép használata során figyelembe veszed az alacsonyabb villamosenergia-tarifát, csökkentheted az energiaköltségeidet. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép rendelkezik olyan hőszivattyúval, amely képes a szárítás során keletkező hőt a levegő felmelegítésére felhasználni, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot. Bárhol is helyezed el a szárítót - a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben -, tökéletesen illeszkedik otthonodba. A praktikus ajtónak köszönhetően kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb nyitási irányt.

Állítsd be a programot a ruhák összetételének megfelelően

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem a világ vége, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Az ing mosása után használhatod a gyors szárítási programot, amely garantálja a rövid időn belüli száradást. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. Ha tehát nem akarsz a vasalás miatt aggódni, használd a gyűrődésgátló programot.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Oldalnézet

A kiváló Samsung szárítógép műszaki adatai

A szárítógép nagy mennyiségű ruhát tud kezelni, csökkenti a szárítási időt, ami előnyös a kevés idővel rendelkezők és a gyermekes családok számára. Az energiahatékony SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Becsült éves energiafogyasztása 194 kWh/év. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A készülék zajszintje 62 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Tartozékok

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

54 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság B
Zajszint 62 dB
Becsült éves energiafogyasztás 194 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 60 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 54 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Választható ajtónyitási irány, Gyerekzár, Mobil vezérlés
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Intelligens funkciók Távirányítás, Programok felvétele, Hibadiagnózis, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés, Mobilalkalmazás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  SASU011
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DV90T8240SH/S7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10