Oldal frissítése

SAMSUNG DV90T5240AE/S7

4,8 36 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
344 090 Ft

SAMSUNG DV90T5240AE/S7

Neked is problémát okoz a magas páratartalom a lakásban történő ruhaszárítás miatt és az ezt követő penészesedés? Ebben ez esetben a szabadonálló Samsung szárítógép beszerzése a legmegfelelőbb alternatíva. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Valójában nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésekre a használatához. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, így nem kell figyelned a koncenzációs tartály rendszeres ürítésére. A gazdaságos SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az okosszárítógép intelligens mobileszközhöz csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted és megváltoztathatod a kiválasztott programot. A kompakt Samsung szárítógép mérete 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Oldalnézet
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Műszaki vázlat

A modern SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép praktikus és hatékony eszköz a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A kondenzációs tartály összegyűjti és tárolja a szárítás során kicsapódó nedvességet
  • Legfeljebb 9 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 63 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolattal SmartThings alkalmazásával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos órákban az olcsóbb, alacsony tarifát használhasd a szárításhoz
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • Az ajtónyitás irányát igényeid szerint választhatod ki
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás csökkenti a gyűrődést
  • A lefolyó-csatlakozó készletet tartalmazza

A modern SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép innovatív funkciói ámulatba ejtenek

A nagy kapacitású Samsung szárítógép használatával rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen láthatod, hogy mi szárad éppen benne, így semmit nem felejtesz el kivenni. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel. Az előlapon található informatív kijelző tájékoztat Téged a beállításokról és az aktuális programról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Oldalnézet
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Tartozékok

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán. A nagy hatékonyságú SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt a felhasznált levegő hőmérsékletének emelésére tudja használni, ezáltal minimálisra csökkentve a keletkező hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiamegtakarítást. Bárhol is helyezed el a szárítót - a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben -, tökéletesen illeszkedik otthonodba. Állítható nyitásirányú ajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhol könnyedén elhelyezhesd.

Válassz szárítóprogramot a ruhanemű típusa alapján

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem a világ vége, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és csökkenti a kényes szövetek ráncosodását. A gyűrődésgátló programmal elkerülheted a kellemetlen vasalást és élvezheted a szép, ráncmentes ruhákat.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Oldalnézet

A kifogástalan Samsung szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi nagy mennyiségű ruha gyors szárítását, amit a rohanó életmódot folytató emberek vagy a gyermekes családok is nagyra értékelnek. Az energiatakarékos SAMSUNG DV90T5240AE/S7 szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafelhasználása 1,54 kWh. A szárítógép legfeljebb 9 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 63 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium a szárító kiválasztásakor. A hatékony Samsung szárítógép B hatékonysági osztályú, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AE/S7 Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

50 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság B
Zajszint 63 dB
Energiafelhasználás 1,54 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 194 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 60 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 50 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Választható ajtónyitási irány, Gyerekzár, Mobil vezérlés
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás SmartThings
Intelligens funkciók Távirányítás, Programok felvétele, Állapot infó, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés, Mobilalkalmazás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  SASU014
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  DV90T5240AE/S7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10