Oldal frissítése

SAMSUNG DV16T8520BV/LE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV16T8520BV/LE

A mosás lakásban történő szárítása magas páratartalmat okoz, aminek következtében a penész, mint kellemetlen háztartási betolakodó megjelent a Te otthonodban is? Ekkor a szabadonálló Samsung szárítógép beszerzése olyan döntés, amely mindenképp kifizetődik. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb típus. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésre. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A gazdaságos SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár. A kompakt Samsung szárítógép mérete 108,6 × 74,6 × 88,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 16 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...
Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

A csúcstecnológiás SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép alapvető jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép praktikus és hatékony eszköz a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Az energiahatékony Samsung szárítógép A+++ (-40%) energiaosztályba sorolható, éves fogyasztása pedig 340 kWh/év
  • Legfeljebb 304 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 63 dB
  • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást
  • A gyorsprogram rövid idő alatt megszárítja a ruhákat

A korszerű SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A nagy kapacitású Samsung szárítógépnek köszönhetően rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. A gyermekbiztonsági zár megakadályozza, hogy kisgyermekek kezeljék a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző tájékoztat az aktuális programról vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...
Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget.

Válaszd ki a textília típusának megfelelő programot

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép csökkenti a ruhák károsodásának kockázatát, minden típusú textíliához alkalmas és eltávolítja a finom szöszöket vagy szálakat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. A mosást követő gyors szárítóprogram használata lehetővé teszi, hogy az ing rövid idő alatt megszáradjon.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

A kifogástalan Samsung szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép időt takarít meg a nagy mennyiségű ruha szárításakor és nélkülözhetetlen háztartási segítőd lesz. Az energiatakarékos SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép A+++ (-40%) energiaosztályba sorolt. Éves energiafogyasztása 340 kWh/év. A szárítógép 304 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítási hatékonyság fontos paraméter a készülék kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan távolítja el a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE Energia címke

Méretei:

108,6 × 74,6 × 88,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

16 kg

Kivitel:

Fekete

Szárítási hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály A+++ (-40%)
Töltetkapacitás 304 kg
Hatékonyság B
Zajszint 63 dB
Becsült éves energiafogyasztás 340 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 88,5 cm
Szélesség 74,6 cm
Magasság 108,6 cm
Tömeg 16 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Gyerekzár

Szárítógép színe

Szín Fekete
Kód:  SASU027
Termékszám:  DV16T8520BV/LE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10