Oldal frissítése

Samsung DeX 2018

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung DeX 2018

Élmény, mint a számítógépen

A Samsung Galaxy S9 a határtalan Infinity kijelzőjének köszönhetően tökéletes a fényképek és videók megtekintéséhez. Azonban klasszikus számítógépes monitort is használhatsz a dokumentumok szerkesztéséhez vagy a táblázatokkal való munkához. A Galaxy S9-nek és a DeX Pad-nek köszönhetően ez nem jelent problémát. Dolgozhatsz, vásárolhatsz, e-mailt írhatsz - használd a telefonodat kényelmesebb irányítással és a nagyobb képernyő előnyeivel. Egyszerűen csak csatlakoztasd a DeX Pad-hez.


* Javasoljuk, hogy a DeX Pad készülékhez mellékelt HDMI kábelt és töltőt használd.
** A DeX Pad csomag tartalmaz egy HDMI kábelt, töltőt és adatkábelt. 
*** Elérhető az Android 8.0 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező, megadott Samsung telefonokhoz.


Egyszerű kapcsolódás

Mindössze néhány másodperc alatt összekapcsolhatod a telefonodat a számítógépeddel. Nincs másra szükséged, mint egy Galaxy S9 okostelefonra, egy DeX Pad-re, valamint egy monitorra. A DeX Pad segítségével a telefon könnyen egy kényelmes és intuitív touchpaddé változik. Mostantól bárhol kialakíthatod a saját irodádat.



Új rálátás a mobil játékokra

Használd ki a klasszikus monitor biztosította előnyöket. És nemcsak a munkahelyeden. Például élvezheted azt a kedvenc játékodat is a nagy képernyőn, amellyel addig csak a telefon kijelzőjén játszottál. A DeX Pad-del és a Game Launcher applikáció segítségével a mobil játékélmény egy teljesen új dimenzióba lép át.


* A DeX Pad csomag tartalmaz egy HDMI kábelt, töltőt és adatkábelt. A tartozékok, beleértve a monitort, külön vásárolhatók meg. 
** A teljes képernyős módhoz a Game Launcher szükséges. A szolgáltatás elérhetősége helyszínenként változhat. 
*** A képek csak illusztrációk.

Kód:  SAAA0009a2
Termékszám:  EE-M5100TBEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20