Oldal frissítése

Samsung Connect Tag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Connect Tag

A Samsung Connect Tag-gel bármit megtalálsz: nem csak tárgyakat vagy háziállatot, de akár gyerkőcöt is. A világon elsőként a Samsung használja a keskenysávú, NB-IoT vagy Cat.M1 adatkommunkációt. Ez a speciálisan kialakított kommunikációs szabvány az adatátvitelhez a korlátozott hálózati hozzáférés mellett kiemelkedő üzemidőt biztosít, a helymeghatározáshoz pedig biztonságos internetkapcsolatot használ. A lokalizáció GPS, GLONASS, Wi-Fi-alapú helymeghatározással (WPS), valamint Cell ID révén történik, így beltéren is kültéren egyaránt pontos információval szolgál.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű nyomkövető
  • NB-IoT és Cat.M1 technológiával
  • Víz- és porálló: IP68
  • Nyolc nap üzemidő egy töltéssel

SmartThings - az ökoszisztéma része

A SmartThings rendszerbe egyszerűen integrálható, így még több lehetőséged van otthonod automatizálására, különböző parancsokat és utasításokat állíthatsz be. Például hazaérkezéskor kapcsolódjon fel a világítás és a televízió. Amennyiben kedvenced nyomon követésére szeretnéd használni, beállíthatod, hogy jelezzen, ha az állat elhagyja a meghatározott zónát.

Műszaki adatok:

Helymeghatározás:
GPS, GLONASS

 

Érzékelő:
Gyorsulásmérő

 

SIM:
ESIM

Csatlakozás:
BLE, Wi-Fi (WPS & FOTA), mUSB 2.0

Méretei:
42,1 × 42,1 × 11,9 mm

Tömeg:
25 g

 
Kód:  SAAW00312b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10