Oldal frissítése

Samsung BD-J7500

4,2 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung BD-J7500

A Samsung Blu-ray lejátszója tökéletes, modern kinézettel büszkélkedhet, így biztos lehet benne, hogy méltó kiegészítője lesz Smart TV-jének. A karcsú, elegáns, fekete készüléktest és a sötét titánium, fémes élek egy pillanat alatt elvarázsolják a nézőt.
 

Tökéletesen élethű képek, melyekkel még nem találkozott

 

Élvezze kedvenc videóit és filmjeit ultra HD minőségben Samsung Blu-ray lejátszóval. Az élethű képkockák realisztikus és kifinomult részletekkel elevenednek meg szobájában. A továbbfejlesztett full HD helyett most ultra HD minőségben élvezheti a látványt, amely négyszer jobb minőségben tárul a szemei elé, mint a full HD felbontás. Tökéletes és kristálytiszta képek. Egész nap, minden nap.

 

Egy Blu-ray lejátszó, mely Smart TV képességekkel kápráztatja el Önt

 

A Smart Hub segítségével számos kiváló tartalmat érhet el a Blu-ray lejátszóján keresztül. Fedezze fel és élvezze az olyan applikációk százait, mint például a Facebook vagy a YouTube. A Smart Hub a szórakozás, az információ és a szociális háló világába kalauzolja Önt!
 

Vezeték nélküli hozzáférés az eszközeihez és az Internethez

 

A Samsung Blu-Ray lejátszóval gyerekjáték az Internet elérése. A beépített, vezeték nélküli LAN hálózattal minden kellemetlenség nélkül érheti el kedvenc alkalmazásait vagy további eszközeit. A DLNA tartalom-megosztó képességgel pillanatok alatt létesíthet kapcsolatot otthoni szórakoztató eszközei között, a Dual Band Wi-Fi-nek köszönhetően pedig gyorsabb és stabilabb sebességgel böngészhet kedvére. 

* Internet elérés szükséges

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB, WiFi
Videó formátumok AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV
Audió formátumok DTS
Kód:  WH851q3
Termékszám:  BD-J7500/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20