Oldal frissítése

Samsung BD-J6300

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung BD-J6300

A Samsung BD-J6300 Blu-ray lejátszó lehetővé teszi a leggyakoribb médiatípusok lejátszását, valamint a smart televízióknál megszokott összes Smart Hub funkciójával is büszkélkedhet. A BD-J6300 Blu-ray lejátszót modern és elegáns design jellemzi. A lejátszó a 3D technológiának és a szenzációs 4K felbontásnak köszönhetően teljesen valósághű képpel örvendeztet meg, amelyről lélegzetelállító minősége és részletessége miatt le sem tudod venni majd a szemed. A nagyszerű felbontás mellett a Samsung elképesztő fényerővel, mély kontraszttal és a támogatott HDR technológiának köszönhetően dinamikus képekkel kápráztatja el a nézőket. Az UHD upscaling funkció automatikusan javítja az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

A Samsung BD-J6300 lejátszó legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 3D technológia
  • HDR funkció
  • 4K UHD Upscaling technológia
  • 1 x USB és HDMI bemenet
  • A Samsung lejátszó Anynet + funkcióval is büszkélkedhet
  • Webböngésző

A Samsung BD-J6300 lejátszó 3D technológiával

Már otthon is élvezheted a lenyűgöző és lélegzetelállító 3D-s világot, különösen a Samsung BD-J6300 Blu-ray lejátszó által támogatott Full HD 3D technológiának köszönhetően. Ezzel a technológiával a Samsung automatikusan állítja be a kontrasztot a 3D-s tartalomhoz az erősebb és drámaibb kontraszttal megjelenő éles és finomabb képekért. Ennek köszönhetően a 3D-s látványvilág a Samsung BD-n teljesen elképesztő élménnyé válik. Add át magad a teljesen új valóságélménynek, már az otthonodban is.

 

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész HDMI, Optikus audió kimenet, WiFi
Videó formátumok AVCHD, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV
Audió formátumok DTS
Kód:  WH857h6a
Termékszám:  BD-J6300/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05