Oldal frissítése

Samsung 960 EVO 500GB

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung 960 EVO 500GB

 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Kompromisszummentes teljesítmény kompakt kivitelben

Ez a fejlett újgenerációs Samsung 960 EVO SSD meghajtó kompromisszummentes teljesítményt kínál egy kompakt M.2-es kivitelben, ezáltal pedig ideális választás a csúcskategóriás számítógépekhez és munkaállomásokhoz egyaránt. A meghajtó az új V-NAND technológián alapul, amely támogatja a PCI Express Gen 3.0 x4-et, tehát a SATA SSD-khez képest magasabb adatátviteli sebességgel és alacsonyabb késleltetéssel büszkélkedhet.


Egyszerű állapotjelentés

A fejlett Magician software lehetővé teszi számodra a Samsung 960 EVO SSD meghajtó állapotának nyomonkövetését. A Magician automatikusan frissíti a Samsung 960 EVO SSD meghajtó illesztőprogramját a tökéletes teljesítmény biztosítása érdekében.

 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Magas olvasási és írási sebesség

A Samsung 960 EVO SSD meghajtó a maga 3200 MB/s olvasási és 1800 MB/s írási sebességével lerövidíti a fájlok beolvasásának idejét. A Dynamic Thermal Guard megakadályozza a meghajtó túlhevülését, és biztosítja az optimális válaszidőt. Hála a nagyszerű adatátviteli sebsségnek, a meghajtó ideális választás a nagy rentszerigényt megkövetelő feladatokhoz,


Legfőbb jellemzők

  • M.2 formátum
  • Csőcsminőségű V-NAND technológia
  • Dynamic Thermal Guard - túlhevülés elleni védelem és a fogyasztás csökkentése
  • 500 GB kapacitás
  • Energiatakarékosság
 
Kód:  SAS010n5
Termékszám:  MZ-V6E500BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20