Oldal frissítése

Samsung 960 EVO 1TB

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung 960 EVO 1TB

Az új generációs Samsung SSD 960 EVO kompromisszumok nélküli teljesítményt és kompakt M.2 kialakítást kínál. Ideális választás high-end PC-khez és munkaállomásokhoz. Interfésze támogatja a 3. generációs x4-es PCIe csatlakozókat, így sokkal alacsonyabb késleltetéssel működik, mint egy normál SATA SSD.

Legfontosabb jellemzők

  • Az M.2 méret extrém teljesítményt kínál
  • Nagy sebességű írás és olvasás
  • Minőségi V-NAND technológia
  • Dinamikus Thermal Guard - túlmelegedés elleni védelem
  • minimális fogyasztás

Adatfeldolgozás lélegzetelállító sebességgel

Hála a kiváló áteresztőképességnek, a lemez ideális erőforrás-igényes feladatokra, mint például különböző szimulációk, adatelemzés, stb. Samsung SSD 960 EVO akár 3200 MB/s olvasási sebességet és akár 1900 MB /s írási sebességet kínál.

 

Energiatakarékosság maximális teljesítménnyel

A Samsung 960 EVO meghajtó energiatakarékos. Ne aggódjon, ha intenzív feladatok feldolgozása során az akkumulátor kapacitásának gyors csökkenését tapasztalja, az átlagos fogyasztás eléri a 7 W körüli értékeket, ami egy hagyományos 3,5" merevlemezének felel meg.


Nagy ellenállás

V-NAND technológia segítségével integrált leválasztók javítják a hatékonyságot, valamint meghosszabbítják a lemez életét. Szigetelők biztosítják a komponensek kisebb terhelését, és növelik a kopásállóságot. A rendszer dinamikus termikus védelemmel is rendelkezik, amely ellenőrzi a meghajtó hőmérsékletét és hatékonyan elkerüli a túlmelegedést.

Kód:  SAS010n7
Termékszám:  MZ-V6E1T0BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10