Oldal frissítése

Samsung 850 EVO M.2 500GB

4,9 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung 850 EVO M.2 500GB

A jövő technológiái

Az egyedi és innovatív 3D V-NAND flashmemória architektúra áttörést jelent a mai hagyományos NAND architektúra teljesítményének és tartósságának korlátai felülmúlásában. A memóriacellák akár 32 rétegben vannak elhelyezve így növelvén azok sűrűségét, amely összességében nagyobb tárhelyet eredményez kisebb ráfordítás mellett.

Tegyen szert a maximumra

Tegyen szert maximális teljesítményű olvasásra és írásra és növelje számítógépe teljesítményét a TurboWrite technológiával. A 850 EVO kategóriájában kiváló teljesítménnyel szolgál az akár 540 MB/s olvasási és 500MB/s írási sebességgel.

Váltson nagyobb sebességre

A legújabb Samsung Magican szoftver használatával aktiválható a RAPID üzemmód, amely számítógépe memóriáját a teljesítmény növelése céljából gyorsítótárként használja.

Tartósság és megbízhatóság a 3D V-NAND technológia támogatásával

A lemez a korábbi generációkkal szemben akár kétszer annyi bájtmennyiség írására képes (Total Bytes Written - TBW) és épp ez garantálja a tartósságot, amelyet az 5 éves garancia is alátámaszt. 

 
Kód:  SAS012f
Termékszám:  MZ-N5E500BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20