Oldal frissítése

Samsung 850 EVO M.2 250GB

4,7 34 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung 850 EVO M.2 250GB

Fejlett technológiák
 

Fejlett technológia

A Samsung 850 EVO SSD egy új modern architektúrára épül, amelynek a neve 3D V-NAND, itt a cellák 32 rétegben helyezkednek el egymás felett. Ennek köszönhetően nagyobb a kapacitás és gyorsabb az írási és olvasási sebesség. Természetesen így a késleltetés is minimálisra csökken.


Ismét nagyobb teljesítmény

Az új technológia révén az SSD teljesítménye 30%-kal nagyobb, mint a hagyományos NAND SSD-k esetében, és csökken a teljesítménykiesés, amikor a lemez megtelik.

Ismét nagyobb teljesítmény
 

teljesítmény első
 

Első helyen a teljesítmény

A teljesítményt továbbra is a TurboWrite technológia támogatja, amely optimalizált algoritmussal és nagy DDR gyorsítótárral dolgozik. Elegendő memória megléte esetén a lemez gyorsítótárként használható.


Első a biztonság

Az adatbiztonságról se feledkezzünk meg. Az AES 256-bit biztonsági technológia a teljesítmény csökkentése nélkül védi az adatokat, és megfelel a TCG Opal 2.0 követelményeinek. A Microsoft e-drive IEEE1667 szabvánnyal is kompatibilis.

első a biztonság
 

Nincs több túlmelegedés
 

Nincs több túlmelegedés

Egy másik forradalmian új funkció megakadályozza a meghajtó túlemelgedését, és minimalizálja az adatok sérülését.

 
Kód:  SAS012e
Termékszám:  MZ-N5E250BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05