Oldal frissítése

Samsung 850 EVO 250GB

4,9 1 137 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung 850 EVO 250GB

Samsung 850 EVO

Egyedi architektúrájú Samsung 850 EVO SSD

A Samsung 850 EVO SSD a technológiailag fejlett V-NAND 3D architektúrán alapul a maximális olvasási és írási sebesség elérése érdekében sorrendes vagy véletlenszerű hozzáférés esetén is. Ez az architektúra egymásra rétegzi a cellákat ahelyett, hogy egymás mellé tenné őket.

Az eredmény pedig a magasabb sűrűség és a nagyobb teljesítmény kisebb méretek mellett, ezzel pedig sikerült felülmúlnia a hasonló NAND architektúrákat. Az előző, 840 EVO-hoz képest akár 10%-kal nagyobb rugalmasságra és jobb felhasználói élményre tehetsz szert. A 850 EVO esetében megduplázódott a cellák megbízhatósága az írás során és minimalizálódott a megtelést követő teljesítménycsökkenés, tehát a 840 EVO-hoz képest a tartós teljesítménynövekedés akár 30%-os is lehet. A Samsung teljes mértékben kiáll az SSD meghajtói mellett, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy 5 éves garanciával látta el őket!

Még abnormálisan kiterjedt adatmennyiségek írása során sem fog csalódást okozni. A TurboWrite technológia által egy gyors írási sebességű pufferrel rendelkezik, amely fokozatosan ossza szét az adatokat a cellák között. Abban az esetben, ha a meghajtót gyakran használnád ezzel a módszerrel, aktiválhatod a Rapid üzemmódot is. A hozzáadott szoftver által lehetőséged adódik az adatok feldolgozása során a teljesítmény növelésére rendszerszinten, mégpedig a számítógép szabad RAM rendszermemóriája segítségével, mint cache. A Rapid üzemmód akár 2x nagyobb teljesítményt képes nyújtani, mint nélküle.

Válts magasabb sebességfokozatba

a továbbfejlesztett RAPID üzemmódban.

Rychlost

Nagysebességű adatátvitel

Védi a hardwared és az érzékeny személyes adataid, ha majd a laptopod viszed magaddal az utazásaidra. Épp ezért van jelen a hardveralapú 256 bites AES titkosítás. Teljes mértékben biztosítja a meghajtó tartalmának biztonságát anélkül, hogy a teljesítményt befolyásolná. Tartozékként még jelen vannak a TCG Opal v2.0 és a Microsoft EDrive IEEE 1667 szabványoknak megfelelő biztonsági elemek is. Másik nagy különlegessége, hogy megvédi a számítógéped a túlhevüléstől a dinamikus hővédelmének köszönhetően. Szüntelenül figyeli az értékeket, és tartja fenn az optimális üzemi hőmérsékletet. Automatikusan lekapcsolja az SSD-t, ha szükséges az adatok védelmének érdekében.

  1. Áttörő 3D V-NAND flash memória architektúra.
  2. Sebességoptimalizálás TurboWrite technológiával.
  3. Csábító 5 év garancia.
  4. Fejlett 256bites AES titkosítás.
  5. 250 GB kapacitás
SSD Samsung

Meghajtó az igényes felhasználók számára

A One-stop Install Navigator software a Samsungtól lehetővé teszi számodra, hogy minden adatod átvihesd az elsődleges tárhelyedről erre a 850 EVO meghajtóra mindössze három egyszerű lépésben. A Samsung Software Magician szoftver pedig egyenesen lehetővé teszi a rendszer optimalizációját egy olyan módszerrel, amely a legkedvezőbb az SSD meghajtók számára.

Samsung 850 EVO

Minden szempontból tökéletes

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 250 GB (0,25 TB)
Tárhely típusa SSD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 250 GB (0,24 TB)

Méret

Szélesség 69,85 mm (6,99 cm)
Magasság 6,8 mm (0,68 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Tömeg

Tömeg 40 g (0,04 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Laptopba

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Random olvasási sebesség 97 000 IOPS
Random írási sebesség 88 000 IOPS
Olvasási sebesség 540 MB/s
Írási sebesség 520 MB/s
Memória cache 512 MB
Vezérlő Samsung MGX
Speciális funkciók TRIM

Cellaméret

Cellaméret TLC (Triple-Level Cell)

Fogyasztás

Maximális fogyasztás 7,2 W
Általános fogyasztás 4,7 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0 W (2 mW)
Kód:  SAS011b2
Termékszám:  MZ-75E250B/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05