Oldal frissítése

Samsung 32GB SDHC Class 10 PRO

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung 32GB SDHC Class 10 PRO

Nagy sebesség, a megbízhatóság és a tartósság. Ezek az előnyök PRO memóriakártyák SDHC, amelynek célja, hogy a fényképek tárolásához, videók, zene és alkalmazások.A kártya eléri sebesség Class UHS-I, ami azt jelenti, hogy míg a normál SDHC kártya fotók és videók rögzített négyszer gyorsabb, e- ideális 4K UHD videó felvétel és lejátszás.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors olvasási és írási (4K Ultra HD videó)
  • Vízálló (72 óra a tengervízben)
  • Ellenáll a szélsőséges hőmérsékletek
  • Ellenáll a röntgensugarak
  • Ellenálló mágnesesség

nagy jellegét

A kártya képes ellenállni a mágneses mező, és nem fél még a nagy területen MRI, amelyeket például az egészségügyben. Ellenáll repülőtéri röntgen és az értékes adatok ezáltal védi a károsodástól.Memóriakártya fáj, vagy magas hőmérséklet egészen -25 és 85 ° C A nagy előnye, hogy a memóriakártya Vízálló és túlélni 72 órán belül a tengervízben.Élvezze kényelmi ma a kártya, és kényeztesse magát a gyors át az adatokat. Card érték eléri a 90 megabájt / s írási 80 megabájt / sec.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek, Víznek
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  SASD05c
Termékszám:  MB-SG32E/EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20