A Salente termékeket az Abacus Electric fejleszti, amely az Evolveo után egy másik márkát is elindított - a Salente-t. A Salente a háztartási kisgépekre összpontosít a főzési és tisztítási ágazatban. Mindkét háztartási tevékenységhez készült termékeket úgy tervezték, hogy örömet és megtakarítást hozzanak. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.
A Salente Ario egy multifunkciós elektromos főzőedény forrólevegős sütővel. Az edény angol nyelvű vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Ario belső edényének űrtartalma 6 l, az edény rozsdamentes acélból készült (2-6 főre).A készülék mikrochipes biztonsági rendszerrel és összesen 42 programmal rendelkezik. Három hőmérséklet választható lassú főzéshez (60-70°C / 70-80°C és 80-95°C) és sütéshez (100°C, 120°C vagy 140°C). A lassú főzéshez és sütéshez a főzési idő is kiválasztható.
Az Ario multifunkciós elektromos főzőedény a 21. század modern főzőedénye. A fazékban főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A nyomófedéllel az edényt gyorsfőzőként, az üvegfedéllel pedig lassú tűzhelyként használhatod. A Salente Ario nagyszerű módja a tojás változatos elkészítésének. Az edény lehetővé teszi a sütést vagy a párolást is. Amikor felteszed a fedelet - a sütőre - kapsz egy multifunkciós forrólevegős sütőt12 előre beállított programmal. A sütő a tartályban lévő légkeringést használja ki, nincs szükség liternyi olajra, még akkor sem, ha chipset vagy sült krumplit sütünk. Az edény 9 modern funkcióval van felszerelve, hogy maximális biztonságot nyújtson a főzés során. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően egyszerre főzheted a főételt és a köretet a fazékban.
Egy Salente Ario multifunkciós elektromos edényt háromféleképpen használhatsz. Egyszerűen cserélje le a fedelet, és a Salente Ario kukta vagy lassú főző lesz belőle - sőt, ha a sütő be van kapcsolva, még forrólevegős sütővé is válik. Egy edényben finom pörkölteket, házi húslevest vagy ropogós, aranyszínű sültkrumplit készíthetsz.
Az egészséges ételek zsír és olaj nélkül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők a Salente Ario készülékben a speciális sütőfelszereléssel. A belső edény kapacitása lehetővé teszi a csirke sütését vagy a sült krumpli sütését. Az édességek szerelmesei értékelni fogják a kis sütemények vagy muffinok sütésének lehetőségét.
A köret és a főétel főzése egy multifunkcionális edényben gazdaságos és környezetbarát egyszerre. Heti 5 alkalommal történő főzéssel évente a főzés összesen 13 nappal rövidebb lesz. A Salente Ario évente majdnem két hét szabadidőt biztosít, és kíméli a pénztárcádat.
A rozsdamentes acél köretkészítővel a főételt és a köretet külön-külön, egy edényben főzheted nyomás alatt. Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst szeretnél főzni mártással, akkor a burgonyát egy tál vízbe teszed, az állványra helyezed, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára helyezed. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A fazék mindent kordában tart és több időd marad magadra.
A Salente Ario-t az üvegfedél segítségével lassúfőzővé alakíthatod. A lassú főző készülék alkalmas ízletes házi húsleves vagy egy jó pörkölt alapjának elkészítésére.
A hétköznapi felhasználók mellett a Salente Ario a profi szakácsok körében is népszerű. A Salente multifunkciós edényeket Petr Stupka, a híres séf is használja.
Kód: | SALMH332 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | ARIOCZ |
Linkek: | Gyártó honlapja: |