Oldal frissítése

SAGE BES920 Espresso piros

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAGE BES920 Espresso piros

Az élénkpiros Sage BES920 Espresso modern kávéfőző két rozsdamentes acél vízmelegítőjével kifinomult fűtőrendszerrel biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és víznyomást, hogy ízlésednek megfelelő, tökéletes kávét készíthess. Az első melegítő +/- 1 °C pontossággal szabályozza a hőt, a második pedig a gőz elkészítésére szolgál. A kávéfőzővel egyszerre tudsz kávét főzni és tejet habosítani. A kávéfőző egy 15 bar nyomással működő olasz szivattyúval, egy háromnyílásos, 360°-ban elforgatható gőzfúvókával és egy beépített vízszűrővel ellátott 2,5 literes kivehető víztartállyal biztosítja azt, hogy te tökéletes kávét főzhess. A kávéfőző teljesítménye 2200 W.

A Sage BES920 karos kávéfőző legfontossabb jellemzői

  • Kifinomult fűtőrendszer két vízmelegítővel
  • A hőmérséklet ellenőrzésére +/- 1 °C toleranciával
  • Egyszerre főzhetsz kávét, ahol  a vízhőfok a maximális ízhatás érdekében mindig optimális, és ugyanakkor tejet is habosíthatsz
  • Egy 15 bar nyomású olasz pumpa biztosítja, hogy a kávé mindig ízeltes legyen
  • Élvezd a finom tejhabot a 360 °-ban elforgatható gőzfúvókával
  • 2,5 literes levehető víztartály beépített vízszűrővel
  • 2200 W teljesítmény
  • A "Clean me" funkció jelzi, ha a készüléket tisztítani kell
  • Élénkpiros színben

A legfinomabb eszpresszó

A vízmelegítők mellett a kifinomult fűtőrendszer szerves részét képezi az 58 mm-es hőre aktiválódó forrázófej. A beépített melegítő révén állandó hőmérsékletet biztosít a kávéfőzés közben. Az elektronikus PID rendszer a hőmérsékletet mindig +/- 1 °C határon belül tartja. Igyál egy csésze telt ízű és aromájú, tökéletes kávét.

Profi kávéfőző a finom élvezetekért

A legtöbb profi kávéfőzőhöz hasonlóan a Sage BES920 Espresso kávéfőző nyomásszeleppel rendelkezik, amely maximális nyomást biztosít a kávé lefőzése során úgy, hogy a kávé eközben soha nem ég meg. A Sage BES920 kávéfőzőt egyedivé varázsoló különleges funkciók között megtalálod a gyors vízmelegítést, a felülről vagy hátulról betöltés lehetőségét, a lefőzött kávé mennyiségének és idejének beállítását, az automatikus indítást, a vízkő hatékony eltávolítását, a túlterhelés elleni biztonsági védelmet, és végül, de nem utolsósorban a Razor kávéadagoló kiegészítőt.

 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2,5 l

Funkciók

Általános funkciók Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás

Felszerelés

Tejadagolás módja Gőzfúvóka
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Szín

Szín Piros
Kód:  SAGBE012
Termékszám:  BES920RD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20