Oldal frissítése

RTX laptopok

NVIDIA GeForce RTX notebook

NVIDIA GeForce RTX™ - laptopok kompromisszumok nélkül

A legmagasabb igényekkel rendelkező játékosok és fejlesztők egy új, végső platformot kaptak, amely a legösszetettebb grafikai kihívásoktól sem riad vissza. A nagy teljesítményű GeForce RTX™ kártyákkal ellátott laptopok minden eddiginél erősebbek és jobbak. A díjnyertes Ampere architektúrára épülő új magok az RT és Tenson, valamint az új streaming multiprocesszorokra épülnek, az RTX™ videokártyák az eddigi legrealisztikusabb sugárkövetésű grafikát és legmodernebb AI funkciókat nyújtják. Mindehhez hozzájön az új, 3. generációs Max-Q technológia és a példaértékű rendszeroptimalizálás, valamint kompromisszumok nélküli, notebookokba illő grafikus teljesítmény.

 NVIDIA GeForce RTX és DLSS funkciók

Merülj el a lélegzetelállító grafika világában az RTX laptopok és a DLSS segítségével

A Ray-tracing és a DLSS a GeForce RTX™ laptop videokártyák technológiái teljesen új dimenziót adnak a valósághű grafikának. A sugárkövetéshez dedikált RT grafikus magok valós időben szimulálják a fénysugarak irányát és törését, valósághű vizuális megjelenítést biztosítva. A mesterséges intelligenciát és dedikált Tensor grafikus magokat használó, úttörő DLSS renderelés neurális hálózattal növeli a képkocka sebességét és a legösszetettebb vizuális jelenetek minőségét.

NVIDIA Max-Q - az egész rendszer együttműködése

A Max-Q egy olyan innovatív rendszer, amely az RTX laptop minden elemét egyetlen cél érdekében optimalizálja - a maximális teljesítmény érdekében. Az immár harmadik generációs Max-Q Dynamic Boost 2.0 technológiát tartalmaz a hatékony energiaellátásért, valamint fejlett Resizable bar puffer elérési funkciót és a Whispermode 2.0 zajcsökkentő technológiát. Az AI-val és egyedülálló 3. generációs Max-Q kialakítású, GeForce RTX™ processzorral ellátott vékony és könnyű notebookok minden eddiginél erősebbek.

NVIDIA GeForce RTX Max-Q
 GeForce RTX laptop sorozat játékosoknak

Szerezd meg a lehető legnagyobb előnyt

Amikor versenyszerű játékról van szó, gyakran csupán ezredmásodpercek határozzak meg a sikert vagy a kudarcot. A GeForce RTX™ sorozatú videokártyák és az NVIDIA Reflex technológia forradalmi eszközkészletet nyújt a magas igényű és professzionális játékosok számára a rendszer válaszidejének vagy késleltetésének méréséhez és optimalizálásához. Ne bízz semmit a véletlenre, és ne köss kompromisszumot olyan helyzetekben, ahol a legapróbb részletek döntenek. Válassz a GeForce RTX™ laptopok közül.

NVIDIA Broadcast - tökéletes stream minden alkalommal

Az NVIDIA Broadcast erőteljes mesterséges intelligencia funkciói és a GeForce RTX™ videokártyák által felgyorsított kódolás a fő okai annak, hogy az RTX™ laptopok tökéletesek a játék élő közvetítésekhez, videokonferenciákhoz és hangos beszélgetésekhez. Bízz a nagy teljesítményben és a környezeti zajok eltávolításában, használd ki a látványos virtuális háttér funkció előnyeit, és streamelj lélegzetelállító részletességgel minden helyzetben.

NVIDIA GeForce RTX és Broadcast streaming
GeForce RTX laptopok kreatívok számára

GeForce RTX™ és NVIDIA Studio - kreativitás határok nélkül

A GeForce RTX™ laptopok tökéletesen kiegészíthetők az NVIDIA Studio kreatív platform exkluzív illesztőprogramjai és grafikus eszközeivel. Az élvonalbeli RTX™ videokártyák, a népszerű kreatív alkalmazások gyorsítását szolgáló mesterséges intelligencia és az NVIDIA Studio illesztőprogram-képességek kombinációja olyan teljesítményt nyújt, amely lépést tart a kreatív képzeletével, legyen szó összetett 3D-s grafikák kivetítéséről, videók szerkesztéséről vagy a legmagasabb képminőségű tartalmak streameléséről.

Hatékonyabb tanulás az NVIDIA GeForce RTX™ laptopok segítségével

A GeForce RTX™ videokártyákkal ellátott laptopok képesek az igényes szimulációk, modellezés vagy adatműveletek kezelésére, így ideálisak mérnöki, mesterséges intelligencia vagy adattudományi tanulmányokhoz. Használd ki az RTX™ laptopok grafikus kártya teljesítményét és a mesterséges intelligencia előnyeit a fejlesztéshez, vegyél részt kihívást jelentő kurzusokon, kapcsolódj az oktatókkal és osztálytársaiddal – mindezt gyors és megbízható módon.

 GeForce RTX grafikus kártya iskolákhoz, 3D modellezéshez és szimulációhoz
Paraméterek módosítása
196 termék

RTX laptopok

A RTX laptopok kategóriában összesen 196 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15