Oldal frissítése

Royal London 21285-04 Női Karóra

Kiegészítők a termékhez

Royal London 21285-04 Női Karóra

A Condor Group LTD-t 1938-ban alapították Észak-Londonban. A hihetetlen mennyiségű órával elárasztott és komoly piaci küzdelemmel rendelkező világban ez a gyártó megbízható Citizen Miyota alapú órákat hozott létre, retro stílusban, tökéletes szaktudással, igazi arisztokratikus kedvvel. Ezek tudatában mit is gondolhat a vevő, ha a Royal London nevet meghallja?

A Royal London 21285-04 karórát a kifinomult női stílus kedvelőinek tervezték.
Aranyozott acélból készült, az óralapot pedig teljesen karcálló védelemmel látja el az azt fedő ásványi üveg. Ez egy romantikus klasszikus stílusú karóra, mely fényes kövekkel van feldíszítve. Az előnyök listáját a bőrpánt mellett a dátumjelző egészíti ki. 

Az órák vízállóak az 5. ATM szabvány szerint, így akár úszni is lehet vele gond nélkül. Pontos kivitelezés, abszolút megbízhatóság és a legkiválóbb minőségű anyagok használata jellemzi. Az órák eredetiek, divatosak, és első pillantásra a formatervezésük alapján felismerhetők. Biztosan elengedhetetlen részévé válnak a megjelenésednek a partikban, az iskolában, a munkahelyen, de lényegében bármilyen alkalom idején.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Szíj

Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6288
Termékszám:  5051496065634

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10