Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Karórák

A karóra kiválasztásakor a legnagyobb szerepet az alkalom játssza, amikor viselni szeretnéd. Egy sportórával szemben általában más követelményeket támasztunk, mint egy munkahelyre vagy alkalmi viselethez választott karóra esetén. Koncentrálj a karóra legfontosabb paramétereire, többek között az anyagára, és vizsgáld meg azt is, hogy milyen funkciókat vársz el az órától. Nézd meg, mi alapján válassz karórát, és mit kell figyelembe venned ahhoz, hogy a karóra jól és hosszú ideig szolgáljon téged.

Folytatás
Paraméterek módosítása
954 termék

Karórák

A karóra a pontos idő, a nap, hónap és rövidebb idők kijelzésére szolgál, ugyanakkor divatkiegészítő is. Karórákat hétköznap és különleges alkalmakkor is viselünk. Nálunk nem csak olcsóbb karórákat találsz, de luxus órákat is, amelyek minden igényesebb vásárlónak megfelelőek, akik első osztályú minőséget és kifinomult dizájnt keresnek. Válassz egyet a Casio, vagy a Samsung kínálatából, egy Fitbit fitneszkarkötőt,  vagy egy Festina, Guess, Diesel Klein karórát.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10