Oldal frissítése

CASIO A158WEA-1EF

4,7 44 értékelés
16 290 Ft

CASIO A158WEA-1EF

A Casio A158WEA-1EF férfi digitális karóra retró stílusával garantáltan felkelti a figyelmed! Az óra kiválóan alkalmas mindennapi használatra, de üzleti megbeszélésen és a barátokkal töltött esti kikapcsolódáskor is megállja a helyét. A karóra minden alapvető funkcióval rendelkezik, úgymint dátumkijelzés, naptár, ébresztő, stopper, valamint beépített világítás, emellett az elemes működésnek köszönhetően akár 7 évig is üzemképes elemcsere nélkül. Az óra számlapját műanyag kristályüveg fedi. A karóra tokja szintén műanyagból készült, digitális számlappal, amely tökéletesen illik a szíjhoz. Letisztult, egyszerű és megbízható - ez a Casio!

Az óra vízálló, így korlátozás nélkül használható még a nyári fürdőzéshez, vízisportokhoz és úszáshoz is- és természetesen még az esőben is sétálhatsz vele. A kifinomult csomagolás révén az óra ideális ajándéknak, megbízhatósága és funkcionalitása pedig minden felhasználót elégedettséggel tölt el. Ajándékozz valami igazán egyedit: ajándékozz stílusos karórát!
 
Funkciók:
alapvető idő- és dátumkijelzés, stopper, világítás, ébresztőóra, naptár
Típus:
digitális
Üveg:
műanyag kristályüveg
Tok:
műgyanta


Vízállóság:
30 m
Energiaforrás:
CR2016 elem
Méret:
36,8 × 33,2 × 8,2 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 36,8 mm
Tárcsa színe Fekete
Kijelző típusa Digitális

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Acél

Funkciók

Órafunkciók Ébresztőóra, Stopper

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló

Stílus és dizájn

Stílus Retró
Kód:  KHO2196
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4971850944386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15