Oldal frissítése

Royal London 41231-01

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 41231-01

Elegáns férfi karóra 41231-01 Royal Londonból, 1938-ban alapítva Észak-Londonban. Főleg a stílusos és retro modellekre fókuszál, melyeket a kiváló minőségű design és a luxus design jellemez. Ennek köszönhetően a Royal London márka hatalmas versenyt tartott. A figyelmet nem szabad kihagyni minden ember tartozékok között!
Az ügyintézés során a gyártó olyan kedvelt rozsdamentes acélból készül, amely garantálja a magas karcállóságot és a magas fényességet minden használat során.A kerek tárcsát körülírt indexekkel ültetik fel. A tárcsát tartós ásványi csúszda védi .Az alsó felében egy kis tárcsa van egy második kézzel.
Kényelem és kényelem viselése közben minőségi bőrpántot biztosít .Az óra belsejében megbízható kvarc akkumulátoros akkumulátor. Jellemzők közé tartozik a napfényes izzó 3 órakor és a fényesítő elemek a könnyű tájékozódáshoz a sötétben. A gyártó vízzárósága 5 ATM.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO4805

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15