Oldal frissítése

Rowenta - City Space RO2669EA

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta - City Space RO2669EA

Te is belefáradtál már abba, hogy folyamatosan cserélned fell a fúvókákat, a porszívózott felülettől függően? Ha igen, akkor a Rowenta porszívó az ideális választás számodra! A Rowenta City Space egy csúcsteljesítményű porszívó, melyet kifejezetten kis lakóterületek tisztítására terveztek. A porszívóban található EffiTech motor, a legmodernebb technológiát alkalmazza a maximális teljesítmény elérésenek érdekében, a készülék energiafogyasztása mégis alacsony. A készülékhez tartozó résszívó segítségével, a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén takaríthatod. Mindig kéznél van, hisz közvetlenül a készüléken található. Hatalmas kerekeinek köszönhetően, a Rowenta City Space használata gyerekjáték.

Főbb jellemzői:

  • A Rowenta City Space porszívót kifejezetten kis lakóterületek tisztítására tervezték
  • EffiTech motorral büszkélkedhet
  • Bármilyen felület tisztítására alkalmas
  • A résszívó közvetlenül a készüléken helyezkedik el
  • Nagy kerekeinek köszönhetően, használata gyerekjáték

Egyedi szívófej minden felülethez

A Rowenta City Space porszívó egy minőségi szívófejjel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén cserélheted a fúvokákat a porszívózott felülettől függően. Úgy tervezték, hogy segítségével a porszívó bármilyen felületen könnyen mozgatható legyen, legyen az akár kemény fából készült padló, vagy szőnyeg. A Rowenta City Space szívófejet sokoldalúan használhatod és segítségével a legjobb eredményeket érheted el. A Rowenta porszívókkal gyerekjáték a takarítás!

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Hatósugár 7,7 m

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Méret & súly

Szélesség 27,5 cm
Magasság 29 cm
Mélység 46 cm
Kód:  ROWVY006
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  RO2669EA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05