Oldal frissítése

ROMET ORKAN M

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ROMET ORKAN M

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár nagyszerű választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy trekking kerékpár. Legfőképp jól karbantartott utakon érzi jól magát. Általános közlekedésre javasolt, mivel nyerge egyenes háttartást igényel. De nem a mountain bike és az országúti ötvözete, sokkal inkább a városihoz hasonlít. A(z) Romet által megálmodott kerékpár összesen 21 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpeny mérete 700C. Ezáltal képes az aszfalton simán és gyorsan haladni.

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár legfontosabb jellemzői

  • A(z) Cyclocross kerékpár 21 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből készült
  • A trekking kerékpár rövidebb kerékpártúrákhoz a legideálisabb
  • Terhelhetősége: 120 kg
  • A köpenyek átmérője: 700C
  • Rugós villák
  • A(z) Cyclocross kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET ORKAN M tömege: 13,8 kg

A(z) ROMET ORKAN M anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumínium felhasználásával készült. Erről a korszerű anyagról elmondhatjuk, hogy könnyű és strapabíró. Ráadásul a rozsda sem árthat neki. A váz max. terhelhetősége: 120 kg. A(z) ROMET ORKAN M rugós villával rendelkezik. Komoly előnye, hogy szinte lehetetlen tönkretenni. A villa rugóútja 40 mm, így kiválóan tompítja az apróbb úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Romet kerékpárját nagyon hatékony V-fékekkel látták el.

Kód:  SPTro0321nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20