Oldal frissítése

ROLINE

ROLINE kábelek

ROLINE: Minőségi kiegészítők és alkatrészek nem csak PC-hez

A svájci ROLINE cég megbízható és minőségi PC kiegészítők gyártására specializálódott. Termékei között találunk soros, optikai vagy USB kábeleket, adaptereket, reduktorokat, csatlakozókat, valamint kiegészítőket mobiltelefonokhoz, tabletekhez és TV készülékekhez. A ROLINE termékek alkalmasak hétköznapi felhasználóknak, de azoknak is akik értékelik az igazán prémium minőséget.

ROLINE HDMI kábel

ROLINE PC alkatrészek minden számítógéphez

A ROLINE számos olyan hasznos PC alkatrészt dobott piacra, amelyek a mindennapi élet elengedhetetlen részét képezik. Akár töltésre van szükséged, akár egy külső képernyőhöz kell csatlakoztatnod a PC-t, a Roline kábelek jó szolgálatot tesznek. A különböző típusú táp- és csatlakozókábelek vagy reduktorok a ROLINE-nál mind megtalálhatóak. Egyes kábelek még aranyozott csatlakozókkal is rendelkeznek, amelyek növelik az átvitel stabilitását. A számítógépén végzett munkád ezáltal zavartalan lesz.

ROLINE tartók PC-hez, képernyőkhöz és TV-hez

A ROLINE különféle tartók gyártására is specializálódott. A számítógép tartó, amelyet az asztallap alá szerelhetsz nagyszerű választás, ha helyet szeretnél megtakarítani az asztalon. Egyes tartók a 180°-os elforgatás lehetőségét is kínálják. Ez jól jön például USB, pendrive vagy kábel csatlakoztatásakor. A ROLINE a PC tartók mellett televíziókhoz vagy képernyőkhöz is kínál konzolokat. Ezeknek a színe is kiválasztható, ami más kiegészítőkkel is összepárosítható.

ROLINE PC tartók
    Tartozékok mobiltelefonokhoz és táblagépekhez ROLINE - USB

    ROLINE tartozékok mobiltelefonokhoz és tabletekhez

    A ROLINE a mobiltelefonokoz és tabletekhez is kínál kiegészítőket. A kínálatból többféle adatcsatlakozó kábelt választhatsz, amelyek különböző csatlakozóval rendelkeznek. Így könnyedén csatlakoztathatod telefonodat a tévédhez, tabletodhoz vagy a számítógéphez. Emellett a kínálatban a klasszikus 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóra alkalmas redukció is szerepel, amellyel a legújabb okostelefonok már nem rendelkeznek. A ROLINE egy dupla redukciót is bemutat, amelyhez egyszerre csatlakoztatható fejhallgató és mikrofon is.

    Paraméterek módosítása
    66 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20