Oldal frissítése

ROLINE IDE 2,5" to 3,5" átalakító kábel

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ROLINE IDE 2,5" to 3,5" átalakító kábel

Ez az átalakító lehetővé teszi, hogy egy 2,5"-os merevlemezt csatlakoztasson az adapter egyik oldalára, és egy szabványos 3,5"-os merevlemezt a másikra, így mindkét merevlemez el lesz látva árammal.

Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

 Alkalmas az összes 2,5 "-os Ultra ATA merevlemezhez.

Legfontosabb jellemzők

  • egyszerűen csatlakoztathatja  az IDE meghajtót laptopról asztali számítógéphez
  • extra kompakt kábelkialakítás
  • MOLEX tápegységgel
 

Paraméterek

Használat

Típus Átalakító

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  MK256a1
Termékszám:  11921540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10