Oldal frissítése

ROIDMI

Roidmi

Roidmi: Hatékony takarítás a háztartásban

A Roidmi vállalatot 2015-ben alapították, amikor is termékeket kezdett gyártani autóipari alkalmazásokhoz. Egy évvel később a brand úgy döntött, hogy vezeték nélküli rúdporszívókat fog gyártani, amelyek ma már a Xiaomi rendszer részét képezik. Mivel a porszívók kiváló minőségűek voltak, a márka hamarosan kiérdemelte Kína vezető pozícióját az iparágban. Így nemcsak a kínai piacot uralja, hanem a világ több mint 60 országában is népszerűvé vált. Megalapítása óta számos díjat nyert, köztük a német iF díjat, a Reddot díjat és a G-Markt díjat. A Roidmi főként a folyamatos innovációra, technológiákra, kiemelkedő minőségre, kivételes formatervezésre és a professzionális szolgáltatásra összpontosít.

Roidmi rúdporszívók

A Roidmi porszívók a tisztítás során eltávolítják az allergéneket

A Roidmi porszívók rendkívüli szívóerejükkel, könnyű kezelhetőségükkel, hosszú élettartamukkal és tömegükkel fognak Téged meggyőzni. Minden típusú padlóra alkalmasak, és még a háziállatok szőrével is megbirkóznak, mivel a Tangle Free rendszerrel könnyen eltávolíthatóak a csomók. Ha kisebb morzsákat szeretnél feltakarítani, a Roidmi rúdporszívót könnyedén átalakíthatod kézi porszívóvá. A többlépcsős szűrőrendszer akár az allergének 99 %-át is eltávolítja.

A Roidmi mopok megspórolják idődet

A Roidmi felmosóporszívók legnagyobb előnye, hogy egyszerre tudnak porszívózni és felmosni, így időt takaríthatsz meg a használatukkal. Az ilyen eszközök tartalmaznak egy tartályt és felmosó mopot. Alkalmasak minden típusú padlóhoz, és nagy szívóerővel, hosszú akkumulátor-üzemidővel emellett kis súllyal rendelkeznek. Akár 60 percig is porszívózhatsz egy töltéssel, még a sötét sarkokban is, ahol a porszívó automata világító módba kapcsol. A tárolást megkönnyíti a mágneses tartó, amely egyúttal tölti is a készüléket.

Roidmi rúdporszívók
Paraméterek módosítása
7 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15