Oldal frissítése

ROHNSON R-9600

4,7 66 értékelés
66 990 Ft

ROHNSON R-9600

Lélegezzen egy kis friss levegőt

Légtisztító kihagyhatatlan tartozéka háztartásának, ha otthonában valaki allergiától szenved, vagy egyéb légúti problémákkal küzd. Hatékonyan megszünteti a szállingózó port, formaldehidet, és egyéb mérgező anyagot. Emellett megsemmisíti a baktériumokat, mikróbákat, atkákat, allergéneket és más káros anyagot is, amelyek körülveszik. Javítja a légzést és tisztítja a levegőt a káros kórokozóktól.
Használható otthoni, irodai, iskolai, vagy egészségügyi környezetben. További előnyei közé sorolható az egyszerű kezelhetőség, karbantartás, nagyon csendes működés, valamint könnyű súlya a zökkenőmentes hordozhatóságért.


Legfontosabb jellemzők

  • A szűrési sebesség akár 320 m3/h - CADR (a megtisztított levegő mennyisége)
  • A levegőből eltávolítja a por 99,9%-át. PM 2.5 (2,5 mikrométernél kisebb részecskék)
  • Megtisztítja az illékony szerves vegyületek 93,5%-át. TVOC (illékony szerves vegyületek a levegőben)
  • 7-fokozatú légtisztító
  • 5 féle cserélhető, fix szűrő - Alumínium por előszűrő - Katalizátor szűrő - Formaldehid szűrő - Antibakteriális szűrő - HEPA szűrő + UV sterilizáló lámpa + Anion Negatív Ionizáló
  • Egyedi szűrők nagyon egyszerű cserélhetősége 
  • Az ionizáló és UV lámpa funkciók kapcsolhatók 

Könnyű használat és intelligens érzékelő

Vezérléséhez érintő panel, valamint távirányító is használható, amiknek köszönhetően nem kell kikelnie az ágyból, és így is kényelmesen aktiválhatja az éjjeli üzemmódot. A zavartalan alvás érdekében a zajszint csupán 29 dB. További előnyének tekinthető a gyerekzár és Smart üzemmód, amely beállítja az optimális módot.
A panel valós időben mutatja a szállópor szennyezés szintjét (PM 2,5), a képernyőn megjelenő, három különböző színben.

  • Zöld - kitűnő levegőminőség (maximum 60 PM 2,5)
  • Narancs– mérsékelt szennyezés (61-150 PM 2,5)
  • Piros - magas szintű szennyezés (151 PM 2,5 és több)

A szűrés 7 sebessége

A fejlett, hétfokozatú szűrésnek köszönhetően otthonában folyamatosan tiszta levegő lesz. A levegő jelentősen befolyásolja a kellemes életérzést, valamint a pszichikai, és egészségügyi jólétet egyaránt. A légtsztító 20-60 m2 méretű szobába alkalmas. A szűrők 99,9 %-os sikerességgel semmisítik meg a szállingózó port, emellett megszabadítják a levegőt a káros formaldehidtől, és egyéb mérgező anyagtól. 
A szűrők típusmegjelölései (megrendelhetők):

  • R-9600F1 (fém szűrő) - cseréje körülbelül 1× kétévente
  • R-9600F2 (duplex szűrő - fotokatalizátoros és formaldehides) - csere kb. 1x évente
  • R-9600F3 (duplex szűrő - antibakteriális és HEPA) - csere kb. 1x évente
  • R-9600UV (UV lámpa) - cseréje kb. 1× 2-3 évente


  • Alumínium szűrő - felfogja a nagyobb porszemcséket - haj, állatszőr, pollen és egyéb durva szennyeződéseket, amelyek szennyezik a levegőt. A szűrő mosható.
  • Katalitikus szűrő (fotokatalizátoros) - hatékony katalizátorként működik, amely szobahőmérsékleten lebontja a formaldehidet, benzolt, ammóniát és egyéb mérgező anyagot. Ezek minden háztartásban körülvesznek bennünket. Bútorból, szőnyegből, függönyből, ágyneműből, stb. szabadulnak fel. Mindemellett elpusztítja a baktériumokat és vírusokat annélkül, hogy másodlagos szennyeződés keletkezne. 
  • Formaldehid szűrő - nem toxikus nanokristályokat tartalmaz, és a katalitikus szűrővel együtt  lebontja még a legkisebb toxikus részecskéket is. A szűrő a legjobb minőségű, magas élettartamű anyagból van előállítva. Tesztjei kitűnő eredményeket mutattak ki. 30m3 nagyságú szobában 1 óra alatt semmisíti meg a formaldehid 90%-át. Mindemellett képes regenerálódásra is.
  • Antibakteriális szűrő - anyaga nagyon vastag, nemszőtt pamut (import USA). Ez az 5 mikronos szűrő sok tulajdonsággal rendelkezik. Elpusztítja a baktériumokat, és magába szívja a nedvességet, ezzel megakadályozva a penész kialakulását. Emellett felfogja a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat, így biztosítva a tiszta levegőt.
  • HEPA szűrő - ez a mikroszálakból készült szűrő képes felfogni a 20 nanométer nagyságot meghaladó részecskéket, amik közé tartoznak pl. a gombák, baktériumok, vírusok, allergének és szilárd porrészecskék. Mindezt 99,9%-os sikerességgel teszi. A HEPA szűrő a "High Efficiency Particulate Air szűrő" rövidítése, ami a levegő részecskék hatékony szűrője. Eredetileg a NASA-nak volt kifejlesztve. Ma már gyakran használják az egészségügyben és gyógyszeriparban is.
  • UV lámpa - 365 nm hullámhosszú ultraibolya sugárzás, amely megtöri a baktériumok DNA kötését, amivel a levegő tökéletes sterilizációját eredményezi. Emellett a levegő tisztítására is szolgál, miközben megszünteti a cigarettafüstöt és penész szagát a szobában. Ez a funkció ki- és bekapcsolható.
  • Ionizáció - a negatív töltésű oxigén ionok kibocsátásával jelentősen javítja a levegő minőségét. Az említett funkció használatának másik előnye, hogy eltávolítja a pozitív töltésű részecskéket - port, baktériumokat, vírusokat, füstöt stb. Ez a funkció ki- és bekapcsolható.

További információk

Alkalmas szobaméret:
20-60 m2
Ionizáció:
20 mill. ion/cm3
UV lámpa:
365 nm
Biztonság:
gyerekzár, kapcsoló automatikus kikapcsoláshoz - felborulás esetén, biztonsági rács a levegő kivezetéséhez
Méretek:
650 × 360 × 165 mm
Súly:
8 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 80 W
Légtisztító teljesítmény 320 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa, Gyerekzár

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Por, Katalitikus, Formaldehid, Antibakteriális, UV sugárzás

Méret & súly

Szélesség 36 cm
Mélység 20 cm
Magasság 65 cm
Kód:  ROHCV001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  R-9600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20