Oldal frissítése

RODECaster Pro II

1,0 1 értékelés
274 890 Ft

RODECaster Pro II

A RODECaster Pro II a tökéletes megoldás az audioprodukcióhoz. Kiválóan kiszolgálja a tartalomkészítőket, legyenek azok streamelők, podcasterek vagy zenészek. A forradalmi funkciókat kiemelkedő hangminőséggel, kifinomult testreszabhatósággal és páratlanul egyszerű használhatósággal ötvözi. A mikrofonok, hangszerek és vonalszintű berendezések csatlakoztatására szolgáló négy szimmetrikus analóg bemenettel és magas minőségű Neutrik™ kombinált csatlakozókkal rendelkező RODECaster Pro II ideális mindenre, az élő adáshoz vagy podcasthoz szükséges egyetlen mikrofon felvételétől kezdve a teljes többsávos zenei felvételek készítéséig.

A RODECaster Pro II Production Studio főbb jellemzői

  • Ultra-csendes Revolution Preamp™ előerősítők nagy jelerősítéssel (-131,5 dBV EIN, 76 dB erősítés)
  • Négy kiváló minőségű Neutrik combo bemenet mikrofon, hangszer vagy vonalas jelek csatlakoztatásához
  • Kilenc egyedileg hozzárendelhető csatorna hat fizikai és három virtuális faderrel broadcast minőségben
  • A RODECaster Pro II Production Studio stúdióminőségű effektekkel rendelkező APHEX hangprocesszort tartalmaz
  • 8 teljesen programozható SMART pad bankváltással
  • Kettős USB-C interfész két számítógép vagy mobileszköz csatlakoztatásához
  • Fejlett Bluetooth-kapcsolat a kiváló minőségű telefonhívás integrálásához
  • Wi-Fi 802.11g/n/ac (2,4 GHz és 5 GHz) és Ethernet 100/1000 Mbit
  • Többcsatornás vagy sztereó felvétel microSD kártyára, USB tárolóeszközre vagy számítógépre
  • Négy kiváló minőségű fejhallgató kimenet és stúdiómonitor kimenet
  • 5,5" nagy felbontású érintőképernyő haptikus reakcióval

Nagy teljesítményű előerősítők

A legmagasabb minőségű előerősítők tökéletesen tiszta hangminőséget biztosítanak bármilyen mikrofonnal vagy hangszerrel. Ezek a kifejezetten a RODECaster Pro II-höz az alapoktól kezdve tervezett, rendkívül alacsony zajszintű, nagy erősítésű előerősítők rengeteg teljesítményt nyújtanak, miközben hihetetlenül csendesek, így nincs szükség további erősítőkre, előerősítőkre vagy bármilyen további külső feldolgozásra.

A RODECaster Pro II APHEX-et használ

A RODECaster Pro II stúdióminőségben dolgozza fel a hangot az egyik legelismertebb professzionális hangtechnológia; az APHEX segítségével. Legendás hardveres audioprocesszorok, például az Aural Exciter™, a Big Bottom™ és a Compellor™ master kompresszor/szintszabályozó autentikus emulációit kapod meg. Emellett stúdióminőségű kompresszor, zajkapu, top pass, de-esser és egy háromsávos equalizer is rendelkezésre áll minden csatornához, mind az APHEX-től. Egyszerűen remek hangzást kapsz minden alkalommal, amikor megnyomod a "Record" gombot.

Fergeteges SMART padok

A RODECaster Pro II SMART padokat tartalmaz. Könnyedén indíthatsz hanghatásokat menet közben, mint például reverbetvisszhangot, pitch-et és robot FX-et, MIDI-parancsokat küldhetsz külső szoftvernek, és aktiválhatsz olyan automatikus keverési műveleteket, mint a fade in és fade out. Emellett hanghatásokat, háttérzenét, sample-öket vagy csengőhangokat is lejátszhatsz. Minden SMART pad teljesen programozható (nyolc db nyolc padból álló bankkal, összesen 64 egyedi művelethez ), a fényes RGB LED-ek pedig a beállításokhoz és az esztétikához igazíthatók.

Standard tartozékok:
Tápegység
2 méteres USB-C/USB-C kábel

Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Effektek Effekt egységgel

Csatorna tulajdonságai

Mute 6 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Bluetooth, Érintőképernyő, Beépített hangkártya USB porttal, Fantom tápegység + 48V, USB flash meghajtó bemenet

Bemenetek

Combo XLR 4 ×
Hi-Z 4 ×

Kimenetek

Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  ROD040a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MROD211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05