Oldal frissítése

RODE

RODE mikrofon

RODE - csúcskategóriás audioberendezések szenvedélyes alkotóknak

A sydney-i székhelyű RODE az audiótechnológia globális vezetője, több mint 450 magasan képzett szakember dolgozik a termékeken. Víziójuk az, hogy a legmodernebb audio- és technológiát mindenki számára elérhetővé tegyék, a nagy filmstúdiók és filmkészítők, az otthoni stúdiók, a podcastok és a játékrajongók számára. Tartós elkötelezettségükkel, a minőség iránti megszállottságukkal, az innováció iránti szenvedélyükkel és megfizethetőségükkel a RODE az alkotók új generációjának első számú választása lett az iparágak különböző területein, akiknek hangja és víziója most felerősödött. Légy részese az audioforradalomnak a minőségi RODE termékekkel.

RODE mikrofon

A RODE mikrofonok a kezdőknek és a profi alkotóknak egyaránt örömet szereznek

A RODE mikrofonok legendás státuszt vívtak ki maguknak a hangmérnökök és a hangfelvevők körében, köszönhetően innovatív és megfizethető vezeték nélküli rendszereiknek és tartozékválasztékuknak. A RODE kínálatában megtalálhatók a mobilokhoz, tabletekhez és PC-khez való mikrofonok, valamint a profi felvételekhez, filmezéshez és énekléshez való mikrofonok, legyen szó stúdió vagy élő bemenetről. Érdemes megemlíteni a szabadalmaztatott technológiával rendelkező RODE Wireless GO II mikrofont, amely ultrakompakt és diszkrét partner, ugyanakkor minőségi profi eszköz bármilyen tartalom készítésekor.

RODE mikrofon kiegészítők minden alkalomra

A RODE mikrofon kiegészítők átfogó portfólióját kínálja, hogy nagyszerű felhasználói élményt és professzionális eredményeket biztosítson, legyen szó akár játékstreamelésről vagy filmkészítésről. Prémium kategóriás forgó asztali karok, teleszkópos rudak, állványok, kézi rögzítők és állványokhoz rögzíthető párnázott rögzítők várnak rád. Emellett a RODE mikrofon tartozékok között szélvédőket, töltőállomásokat, a forradalmi RODE Wirelles GO mikrofonokhoz való klipszeket és egyéb alapvető felszereléseket is találsz.

RODE tartozékok a mikrofonhoz
RODECaster Pro

Egyéb RODE audio tartozékok

Ha a hangkészítés világában tevékenykedsz, nem nélkülözheted az egyéb tartozékokat, például a RODE audio- és adatkábeleket, csatlakozókat, reduktorokat és külső hangkártyákat. A vállalat a streamelők, podcasterek, zenészek és más alkotók fiatalabb generációjának is vezető választása a RODECaster Pro-nak köszönhetően, amely a legerősebb all-in-one MIDI-vezérlő, amely egy szükséges lépéssel továbbviszi a munkádat. Lépj be a forradalmi berendezések világába, és mutasd meg magad a lehető legjobb módon.

Paraméterek módosítása
172 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20